Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Inaki Pena gelmeli.
Emiliano martinez.
Elma ısıran
Üstün
Seçeneklerde neden Günay yok? Ben Günay’cıyım arkadaş. Adam bir kere bile olsun pişman etmedi. Birebirlerde duvar gibi bir kaleci. Çok beğeniyorum.
Harbiden sağlam kaleci. 2-2 biten avrupa maçımızda AZ alkmaar'dı sanırım o olmasa 7-8 yerdik muhtemelen.Seçeneklerde neden Günay yok? Ben Günay’cıyım arkadaş. Adam bir kere bile olsun pişman etmedi. Birebirlerde duvar gibi bir kaleci. Çok beğeniyorum.
Elma ısıran
Üstün
Vücudu da kalıplı. Birebirde üstüne gelen adam korkuyor resmen. Üst üste çekilen şutlara canıyla beraber atladığı pozisyonlar da var adamın. Ayağı da Muslera’dan iyi. Niye kaleci peşine düştük anlamadım. Ver Günay’a kaleyi. 1 sene net götürür bizi, seneye bakarız. Yaşı da 33 daha, bir kaleci için en güzel yaşlar bence.Harbiden sağlam kaleci. 2-2 biten avrupa maçımızda AZ alkmaar'dı sanırım o olmasa 7-8 yerdik muhtemelen.
Yaşı 27-28 falan olsa abartısız söylüyorum 5 sene as kaleci ihtiyacın olmaz. Ayakları bayağı temiz harbiden.Vücudu da kalıplı. Birebirde üstüne gelen adam korkuyor resmen. Üst üste çekilen şutlara canıyla beraber atladığı pozisyonlar da var adamın. Ayağı da Muslera’dan iyi. Niye kaleci peşine düştük anlamadım. Ver Günay’a kaleyi. 1 sene net götürür bizi, seneye bakarız. Yaşı da 33 daha, bir kaleci için en güzel yaşlar bence.
Katılıyorum.Yaşı 27-28 falan olsa abartısız söylüyorum 5 sene as kaleci ihtiyacın olmaz. Ayakları bayağı temiz harbiden.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-