Büyük takımlara iyi oynuyorlar, Liverpool yenilsekte zevkli geçecektir ki keza ATM içinde aynısı geçerli. Muhtemelen City'den keyif alamayacağız.

Frankfurt ve kalan maçlar içinde kesinlikle galibiyet ile dönmesi gerekiyor. Ciddi paralar harcandı. Yapabileceğini de düşünüyorum. Ama belli olmaz, Liverpool yener Bodo'ya yeniliriz.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligindeki rakipleri:
  • Liverpool (E)
  • Manchester City (D)
  • Eintracht Frankfurt (D)
  • Atletico Madrid (E)
  • Bodo/Glimt (E)
  • Ajax (D)
  • Monaco (D)
  • Union Saint-Gilloise (E)
E = İç sahada oynanacak.
D = Deplasmanda oynayacak.

Eki Görüntüle 179040
Benim tahminim Bodo 3 USG 3 Frankfurt 1 Ajax belki 1 puan. 8 haftanın sonunda galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam eder.

Büyük takımlara iyi oynuyorlar, Liverpool yenilsekte zevkli geçecektir ki keza ATM içinde aynısı geçerli. Muhtemelen City'den keyif alamayacağız.

Frankfurt ve kalan maçlar içinde kesinlikle galibiyet ile dönmesi gerekiyor. Ciddi paralar harcandı. Yapabileceğini de düşünüyorum. Ama belli olmaz, Liverpool yener Bodo'ya yeniliriz.

Frankfurt - Ajax ve Monaco maclari deplasmanda. Ozellikle Frankfurt cok tehlikeli takim cok iyi bir hocalari var. Evdeki Atletico macindan zor mesela.

Benim tahminim Bodo 3 USG 3 Frankfurt 1 Ajax belki 1 puan. 8 haftanın sonunda galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam eder.

Devam etme yok elenirsen Avrupaya veda ediyorsun yeni sistemde.

Frankfurt - Ajax ve Monaco maclari deplasmanda. Ozellikle Frankfurt cok tehlikeli takim cok iyi bir hocalari var. Evdeki Atletico macindan zor mesela.

Devam etme yok elenirsen Avrupaya veda ediyorsun yeni sistemde.
O zaman geçmiş olsun. Her seneki gibi avrupa fatihimiz tokatlanıp ülkemize dönecek.

USG ve Bodo dışında tüm maçlar %99 mağlubiyet olarak lanse edilir. Bodo da şansa deplasman geldi. USG de Belçika'nın Beşiktaş'ı gibi, 'Rahat etmedikleri yerde rahat ettirmem.' felsefesi var.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligindeki rakipleri:
  • Liverpool (E)
  • Manchester City (D)
  • Eintracht Frankfurt (D)
  • Atletico Madrid (E)
  • Bodo/Glimt (E)
  • Ajax (D)
  • Monaco (D)
  • Union Saint-Gilloise (E)
E = İç sahada oynanacak.
D = Deplasmanda oynayacak.

Eki Görüntüle 179040
Liverpool:1
Manchester City:0
Eintracht Frankfurt: 3
Atletico Madrid: 3
Bodo glimt: 3
Ajax: 1
Monaco: 1
Union Saint Gilloise: 3
Tabi temennim, umarım temsilcimiz 11-13 arası puan toplar. Ben biraz bol keseden yazdım.

Liverpool:1
Manchester City:0
Eintracht Frankfurt: 3
Atletico Madrid: 3
Bodo glimt: 3
Ajax: 1
Monaco: 1
Union Saint Gilloise: 3
Tabi temennim, umarım temsilcimiz 11-13 arası puan toplar. Ben biraz bol keseden yazdım.
Ben de bunu isterim. Ancak Avrupa futboluna göre çok ağır ve yavaş kalıyoruz. Fenerbahçe-Benfica maçı örneğine bakarsanız anlarsınız. Benfica oyuncuları kondisyonlarıyla ve koşularıyla perişan ettiler.

Bizim ülkede futbol o kadar çok duruyor, o kadar çok düdük var ki hızlı futbol oynanılamıyor. Bütün oyuncularımız tembelleşiyor.

Galatasaray, Fenerbahçe’den farklı diyecek olursanız bence hiçte değil. AZ Alkmaar hızlı oyunla bizi perişan etmişti. Bu sene de aynı şey olacak ne yazık ki.

Singo’yu almak iyi güzel ama o adam da Türkiye liginde hantallaşacak. Davinson bile hantallaştı ya. Şu hakemler değişmedikçe ve top sahada daha uzun durmadıkça başarı beklemek hayal olur.

Ben de bunu isterim. Ancak Avrupa futboluna göre çok ağır ve yavaş kalıyoruz. Fenerbahçe-Benfica maçı örneğine bakarsanız anlarsınız. Benfica oyuncuları kondisyonlarıyla ve koşularıyla perişan ettiler.

Bizim ülkede futbol o kadar çok duruyor, o kadar çok düdük var ki hızlı futbol oynanılamıyor. Bütün oyuncularımız tembelleşiyor.

Galatasaray, Fenerbahçe’den farklı diyecek olursanız bence hiçte değil. AZ Alkmaar hızlı oyunla bizi perişan etmişti. Bu sene de aynı şey olacak ne yazık ki.

Singo’yu almak iyi güzel ama o adam da Türkiye liginde hantallaşacak. Davinson bile hantallaştı ya. Şu hakemler değişmedikçe ve top sahada daha uzun durmadıkça başarı beklemek hayal olur.
Hem maç hem antrenman temposu olarak çok eksik bizim takımlar. Buradan avrupaya transfer olan oyuncular banko ya oynamıyor ya da 1-2 maç sonra sakatlanıyor. Avrupadan buraya gelenler de bizim antrenmanı görünce mayışıyorlar.