Ayağına hakim, kalenin yerini bilen, seri vücut hareketleri olabilen bir oyuncu. 23 yaş altı kontenjanı için iyi seçim bence. Umarım faydalı olur Galatasarayımıza. Hayırlı olsun.

Fenerbahçe çok iyi transferler yaparken Galatasaray şu an çöp topluyor okan ve yönetim değişmeden bu takım geri gitmeye devam edecek. Osimhenin bile performansı düştü. Salak salak 2'dir Trabzon'dan oyunculara gereksiz paralar veriyoruz. Ne borcumuz varda bizim trabzona dünya para bayıldık ben hala anlamadım. Asprilla'nın adını daha önce 1 kere bile duymadım. Bir fenerin yaptığı transferlere bak bir bizim transferlere bak. Kalemiz delik orta sahamız yok. Bile isteye takımı güçsüzleştiriyorlar adamlar başka bir açıklaması yok.

Fenerbahçe çok iyi transferler yaparken Galatasaray şu an çöp topluyor okan ve yönetim değişmeden bu takım geri gitmeye devam edecek. Osimhenin bile performansı düştü. Salak salak 2'dir Trabzon'dan oyunculara gereksiz paralar veriyoruz. Ne borcumuz varda bizim trabzona dünya para bayıldık ben hala anlamadım. Asprilla'nın adını daha önce 1 kere bile duymadım. Bir fenerin yaptığı transferlere bak bir bizim transferlere bak. Kalemiz delik orta sahamız yok. Bile isteye takımı güçsüzleştiriyorlar adamlar başka bir açıklaması yok.
Fenerbahçe'de ne var hocam? Gördük Aston Villa maçında.

"İsim" transferi isteyen taraftarlar yüzünden Türk kulüpleri scout yapmak yerine klasikleşmiş isimlerin peşinde koşturuyor. Adam bi' maça çıksın oynasın bi' bakın izleyin. 22 yaşında adam yani ismini duymadınız diye gömmek çok saçma.
Ben de böyle düşünüyorum. Sürekli yıldız transferi olmaz. Genç ve potansiyelli oyuncu da kovalamamız lazım. Tahmin etmeyeceğimiz oyunculardan tahmin etmeyeceğimiz performanslar çıkabilir. Sasha Boey'de gördük mesela 30 milyonluk adam olup Bayern'e gitti.

Ben Trabzonsporluyum. Bizimkiler laf edip duruyor rakibe adam göndermeyin diye. Lan sen 35 milyonu kulüp tarihinde gördün mü? Sezon başı 36 aldık şimdi bir 30-35 daha alacağız 12 maç oynattığımız adamdan. O gider başkası gelir onu satarsın. Bu iş böyle olur. Sen büyük kulüp değilsin arkanda bir metropol, 30 milyon taraftar, dev şirketler yatırımcılar falan yok. Olanlar da az buçuk yardım ediyor. Başlarım rakibine 2 transferden 70 milyon almışız daha ne isterim.

Fenerbahçe'de ne var hocam? Gördük Aston Villa maçında.
Yeni transferler bile yoktu? Sizide görüyoruz 5-1 mi demeliyim? Tamam dostum siz avutun kendinizi. Yeni bir Tete ve bir sıkıntılı topçu aldınız. Bakalım size o transferler maç kazandırabilecekmi ilk maçlarında?