Arkadaşlar selam,

Maximum kredi kartı ile alacağım 9 ay da taksit yapacağım. Taksit dahil 32 bin TL bütçem var AMD kesinlikle istemiyorum bu fiyata en iyisi bu mu?

Edit: İkinci el, kesinlikle düşünmüyorum bilginiz olsun arkadaşlar.
Fiyat çok fazla. Şuan almak mecbur değilse alınmaz. Adam akıllı 3 ay bekleyip parayı Kur K.M.'a koyup o fiyata 5070 Ti alabilirsin.

4070 Süper de kötü bir kart değil ya.
Değil tabiki hocam. Ben de 4070 kullanıyorum 32" 2K monitör ile. Indiana Jones haricinde hiç bir oyunda sorun yaşamadım RT dahil. 5000 serisi fiyasko zaten 4000 serisi baya iyi ama açıkçası AMD böyle devam ederse kartımın yetersiz kaldığı yerde ben geçeceğim AMD'ye çünkü artık RT konusunda da iyiler ve zaten RT konusunu ben çok önemsemiyorum. 5090 bile 4K'da 20 fps verirken halen o kadar ileri seviye GPUlara sahip olamıyoruz ne kadar para verirsek verelim.

Fiyat çok fazla. Şuan almak mecbur değilse alınmaz. Adam akıllı 3 ay bekleyip parayı Kur K.M.'a koyup o fiyata 5070 Ti alabilirsin.
Alamam hocam kredi kartı ile aldım siz kur kma koyup diyorsunuz. Fiyat da çıkabilir yani elimden max bu geliyor daha fazlasını da alamam 9 ay taksit ile 34 olsaydı bu kartı da alamıyordum.

Değil tabii ki hocam. Ben de 4070 kullanıyorum 32" 2K monitör ile. Indiana jones haricinde hiçbir oyunda sorun yaşamadım RT dahil. 5000 serisi fiyasko zaten 4000 serisi bayağı iyi ama açıkçası AMD böyle devam ederse kartımın yetersiz kaldığı yerde ben geçeceğim AMD'ye çünkü artık RT konusunda da iyiler ve zaten RT konusunu ben çok önemsemiyorum. 5090 bile 4K'da 20 FPS verirken halen o kadar ileri seviye gpulara sahip olamıyoruz ne kadar para verirsek verelim.

NVIDIA'ya rakip gelmeliydi, umarım böyle devam eder AMD NVIDIA fiyatları da düşer belki ileride tekrardan bir göz gezdirebilirim AMD'ye.

Arkadaşlar selam,

Maximum kredi kartı ile alacağım 9 ay da taksit yapacağım. Taksit dahil 32 bin TL bütçem var AMD kesinlikle istemiyorum bu fiyata en iyisi bu mu?

Edit: İkinci el, kesinlikle düşünmüyorum bilginiz olsun arkadaşlar.
Meraktan soruyorum sadece neden AMD istemiyorsunuz?

RX 6700XT RX 6500XT RX 7700XT ile stutter sorunları yaşadım hepsi ile.
İşlemciniz neydi hocam? Bu durum işlemci kaynaklı ya da RAM'de XMP EXPO kaynaklı olabiliyor bazen. Ben bizzat AMD ekran kartı kullanmadım. 31 yaşındayım 11 yaşımda babamın aldığı ilk PCde bile Nvidia vardı ama AMD kullanan yakın arkadaşım var 7900 XTX, çok memnun, ben de arada gidiyorum onda Warzone vs. oynuyorum 7700x işlemcisi var hiç sıkıntı yok 1440p takılıyor.

İşlemciniz neydi hocam? Bu durum işlemci kaynaklı ya da RAM'de XMP EXPO kaynaklı olabiliyor bazen. Ben bizzat AMD ekran kartı kullanmadım. 31 yaşındayım 11 yaşımda babamın aldığı ilk PCde bile Nvidia vardı ama AMD kullanan yakın arkadaşım var 7900 XTX, çok memnun, ben de arada gidiyorum onda Warzone vs. oynuyorum 7700x işlemcisi var hiç sıkıntı yok 1440p takılıyor.
Ben dahil 3 arkadaşım var 6700xt kullanan onlardan da stutter sorunu duymadım daha önce.

İşlemciniz neydi hocam? Bu durum işlemci kaynaklı ya da RAM'de XMP EXPO kaynaklı olabiliyor bazen. Ben bizzat AMD ekran kartı kullanmadım. 31 yaşındayım 11 yaşımda babamın aldığı ilk PC'de bile NVIDIA vardı ama AMD kullanan yakın arkadaşım var 7900 XTX, çok memnun, ben de arada gidiyorum onda Warzone vs. oynuyorum 7700X işlemcisi var hiç sıkıntı yok 1440p takılıyor.

Ryzen 5 5600'dü. 6500XT ile i3 10100F kullanmıştım. 7700XT ile Ryzen 5 7600dü.