Ahmet Faruk

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar 66 bin TL'ye ASUS TUF RTX 5070 Ti sipariş ettim iptal edip bunu alınır mı? Bu tarz markalara hep uzak bakıyorum, çekinceli davranıyorum. Herhalde hep ASUS kullandığım içinde bu durumu yaşıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar 66 bin TL'ye ASUS TUF RTX 5070 Ti sipariş ettim iptal edip bunu alınır mı? Bu tarz markalara hep uzak bakıyorum, çekinceli davranıyorum. Herhalde hep ASUS kullandığım içinde bu durumu yaşıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Konuda önerilen INNO3D X3 OC'ye bakın.

Evet, iptal edilip 5080 alınmalı. Galax kötü bir marka değil. 5080 almasanız bile ASUS TUF model iptal edilip daha uyguna 5070 Ti alınabilir. https://www.sinerji.gen.tr/inno3d-g...an-karti-p-54569?utm_campaign=akakce&v=1.91.5

Evet hocam bende bu şekilde düşünüyorum ama şu anda biliyorsunuz ki VRAM krizi falan fiyatlar uçuşta ne alabilirsek kardır şu anda ve ileride fiyatlar daha da artacak ayrıca satarken hangi marka daha çok tercih edilir bunu da düşünüyorum. ASUS daha çok tercih edilir diye tahmin ediyorum ama ASUS 5070 Ti :( yine de daha çok tercih edilir gibime geliyor bilemedim ki.

Evet hocam bende bu şekilde düşünüyorum ama şu anda biliyorsunuz ki VRAM krizi falan fiyatlar uçuşta ne alabilirsek kardır şu anda ve ileride fiyatlar daha da artacak ayrıca satarken hangi marka daha çok tercih edilir bunu da düşünüyorum. ASUS daha çok tercih edilir diye tahmin ediyorum ama ASUS 5070 Ti :( yine de daha çok tercih edilir gibime geliyor bilemedim ki.

RTX 5070 Ti'ye sırf marka diye RTX 5080 parası bayılmak affedersiniz ama tamamen saçmalık.

Galax iyi marka.
Yani RTX 5080 alman mantıklı bir durum.

Peki Gaming.Gen.TR güvenilir mi ben bu firma ile çok fazla sorun yaşayan görüyorum bütün forumlarda.

RTX 5070 Ti'ye sırf marka diye RTX 5080 parası bayılmak affedersiniz ama tamamen saçmalık.

Doğru hocam bu konuda haklısınız aynı model yani RTX 5070 Ti 20 bin TL daha ucuz ama işte ürün iyi midir ileride sorun yatarmı cw yüksek midir fan sesi yüksek midir gibi sorular kafamı da karıştırıyor.

Son düzenleme:
Peki Gaming.Gen.TR güvenilir mi ben bu firma ile çok fazla sorun yaşayan görüyorum bütün forumlarda.

Doğru hocam bu konuda haklısınız aynı model yani RTX 5070 Ti 20 bin TL daha ucuz ama işte ürün iyi midir ileride sorun yatarmı cw yüksek midir fan sesi yüksek midir gibi sorular kafamı da karıştırıyor.

Gaming.Gen.TR bir bilgim yok. Nedeni yurt dışından katılıyorum.

Sütten çıkmış ak kaşık değil hiçbir yer. Ancak asla ürün alınmayacak bir yer de değil.
Alabilirsiniz.

Kronik bir sorunu yok INNO3D'nin. İleride soeun çıkarıp çıkarmaması hem şans hem size bağlı.

CW şans işi. En tepe modelde de yaşayabilirsiniz, en giriş seviye modelde de.

Fiyatındaki modellere kıyasla sessiz diyebilirim. Çok sessiz bir şey beklemeyin tabii.

Sütten çıkmış ak kaşık değil hiçbir yer. Ancak asla ürün alınmayacak bir yer de değil.
Alabilirsiniz.

Anladım hocam teşekkür ederim peki Gaming.Gen.TR'den aldığımda sıfır gelmez ise ne yapmalıyım hocam çünkü bir keresinde Gaming.Gen.TR'den ekran kartı tutacağı aldığımda ikinci el gelmişti kutu açıktı direkt iadeye verdim tabii ucuz olduğu için 500 TL olduğundan bence kabul edildi ama bu az bir para değil iade almayabilirler gibime geliyor :(