Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirsyl

Uzman
Merhaba, henüz 2 ay önce aldığım GALAX RTX 4060 ekran kartım son 3 gündür bilgisayar boştayken veya bazen oyundayken görüntü vermeyi kesip fanlarını %100'e çıkarıyor. GPU testleri yaptım; OCCT testine soktum, maks sıcaklık 55 derece görüyorum, voltaj değerlerinde bi' anormallik yok. DDU ile driver kaldırıp tekrar kurdum aynı sorun devam etti, eski driverlardan birini kurdum yine sorun devam ediyor. Sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uygun fiyata NVIDIA ekran kartı alınca maalesef böyler oluyor. Garantiye gönderin kartı.
Nvidia game driver yerine studio driver kurdum şimdilik sorun yok gibi, her gün yapıyordu 24 saattir herhangi bi sorun yaşamadım

Hata tamamen bendeymiş 2x4 pin girişinin birinin dişini tam oturtamamışım o yüzden oluyormuş. 4 gündür hiçbir sorun olmadı aynı sorunu yaşayan arkadaşlar psudan gelen güç girişlerini kontrol etsinler Driver ile ilgisi yokmuş durumun benim senaryomda :)
Böyle rastgele soğutma bloklarına koyulmuş ileri seviye diye pazarlanan kartlardan hiç haz almıyorum. Daha kaliteli bir soğutma blok’u ve PCB ile 3060 bile şu karttan daha performanslı olabilir.

Uygun fiyata NVIDIA ekran kartı alınca maalesef böyler oluyor. Garantiye gönderin kartı.
Nvidia game driver yerine studio driver kurdum şimdilik sorun yok gibi, her gün yapıyordu 24 saattir herhangi bi sorun yaşamadım

Hata tamamen bendeymiş 2x4 pin girişinin birinin dişini tam oturtamamışım o yüzden oluyormuş. 4 gündür hiçbir sorun olmadı aynı sorunu yaşayan arkadaşlar psudan gelen güç girişlerini kontrol etsinler Driver ile ilgisi yokmuş durumun benim senaryomda :)

Son düzenleme:
Çözüm