Tsumugi Kotobuki Becerikli Katılım 18 Şubat 2026 Mesajlar 96 Çözümler 1 Beğeniler 36 Yer Japonya/Shiga 20 Temmuz 2026 #11 Denkc dedi: Yani ileride bir problem olur mu şimdi 2 ay kaldı garantisine korkmuyor da değilim bu sıcaklıkları görünce. Endişelenmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Gayet normal.
Denkc dedi: Yani ileride bir problem olur mu şimdi 2 ay kaldı garantisine korkmuyor da değilim bu sıcaklıkları görünce. Endişelenmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Gayet normal.
KS KS D Denkc 63 Başarılı Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 75 20 Temmuz 2026 #12 Atamyolundayız dedi: Fan ayarlarını elleme oto da çalışsın. O kart icin normal degerler. Elleme. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler, o zaman derin bir oh çekiyorum.
Atamyolundayız dedi: Fan ayarlarını elleme oto da çalışsın. O kart icin normal degerler. Elleme. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler, o zaman derin bir oh çekiyorum.
Ehwenisher 63 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.749 Çözümler 8 Beğeniler 2.569 Yer Kaer Morhen 20 Temmuz 2026 #13 Denkc dedi: Eki Görüntüle 267222 RTX 4070 Galax 2 fanlı. Yani ileride bir problem olur mu şimdi 2 ay kaldı garantisine korkmuyor da değilim bu sıcaklıkları görünce. Endişelenmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Servise verin kendileri bakım yapsın. Arkadaşlar bu dereceleri 1600-1800RPM ile verse tamam diyeceğim ama 2600+ RPM değerler ile bu asla normal değil.
Denkc dedi: Eki Görüntüle 267222 RTX 4070 Galax 2 fanlı. Yani ileride bir problem olur mu şimdi 2 ay kaldı garantisine korkmuyor da değilim bu sıcaklıkları görünce. Endişelenmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Servise verin kendileri bakım yapsın. Arkadaşlar bu dereceleri 1600-1800RPM ile verse tamam diyeceğim ama 2600+ RPM değerler ile bu asla normal değil.
KS KS D Denkc 63 Başarılı Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 75 20 Temmuz 2026 #14 Tsumugi Kotobuki dedi: Gayet normal. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Ehwenisher dedi: Servise verin kendileri bakım yapsın. Genişletmek için tıkla... Yukarıda ki arkadaşlar normal dedi daha da yükselir ise, bakıma gönderirim bakalım 2 ay var.
Tsumugi Kotobuki dedi: Gayet normal. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Ehwenisher dedi: Servise verin kendileri bakım yapsın. Genişletmek için tıkla... Yukarıda ki arkadaşlar normal dedi daha da yükselir ise, bakıma gönderirim bakalım 2 ay var.
Atamyolundayız 11 Uzman Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 292 Çözümler 1 Beğeniler 155 20 Temmuz 2026 #15 Denkc dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Yukarıdaki arkadaşlar normal dedi daha da yükselir ise, bakıma gönderirim bakalım 2 ay var. Genişletmek için tıkla... FurMark'da en baba kartlar bile 70 üstü görüyor. Şu anda da havalar sıcak. Oyunlar da iyiyse sıkıntı yok.
Denkc dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Yukarıdaki arkadaşlar normal dedi daha da yükselir ise, bakıma gönderirim bakalım 2 ay var. Genişletmek için tıkla... FurMark'da en baba kartlar bile 70 üstü görüyor. Şu anda da havalar sıcak. Oyunlar da iyiyse sıkıntı yok.
KS KS D Denkc 63 Başarılı Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 75 20 Temmuz 2026 #16 Atamyolundayız dedi: FurMark'da en baba kartlar bile 70 üstü görüyor. Şu anda da havalar sıcak. Oyunlar da iyiyse sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Oyunda normal sıcaklık 75 dereceyi geçmiyor hotspotta max taş çatlasa 90 olsun.
Atamyolundayız dedi: FurMark'da en baba kartlar bile 70 üstü görüyor. Şu anda da havalar sıcak. Oyunlar da iyiyse sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Oyunda normal sıcaklık 75 dereceyi geçmiyor hotspotta max taş çatlasa 90 olsun.
Ehwenisher 63 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.749 Çözümler 8 Beğeniler 2.569 Yer Kaer Morhen 20 Temmuz 2026 #17 Denkc dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Yukarıdaki arkadaşlar normal dedi daha da yükselir ise, bakıma gönderirim bakalım 2 ay var. Genişletmek için tıkla... Isınma hızı o kadar yüksek değil. Bu durum seni yanıltmasın. Şimdiden gönder kafan rahat etsin.
Denkc dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Yukarıdaki arkadaşlar normal dedi daha da yükselir ise, bakıma gönderirim bakalım 2 ay var. Genişletmek için tıkla... Isınma hızı o kadar yüksek değil. Bu durum seni yanıltmasın. Şimdiden gönder kafan rahat etsin.
Atamyolundayız 11 Uzman Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 292 Çözümler 1 Beğeniler 155 20 Temmuz 2026 #18 Ehwenisher dedi: Servise verin kendileri bakım yapsın. Arkadaşlar bu dereceleri 1600-1800RPM ile verse tamam diyeceğim ama 2600+ RPM değerler ile bu asla normal değil. Genişletmek için tıkla... Hocam, FurMark NVIDIA Killer. O yüzden oyunlar da o kadar fana çıkmıyordur.
Ehwenisher dedi: Servise verin kendileri bakım yapsın. Arkadaşlar bu dereceleri 1600-1800RPM ile verse tamam diyeceğim ama 2600+ RPM değerler ile bu asla normal değil. Genişletmek için tıkla... Hocam, FurMark NVIDIA Killer. O yüzden oyunlar da o kadar fana çıkmıyordur.
KS KS D Denkc 63 Başarılı Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 75 20 Temmuz 2026 #19 Atamyolundayız dedi: FurMark'da en baba kartlar bile 70 üstü görüyor. Şu anda da havalar sıcak. Oyunlar da iyiyse sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Zaten odam çok sıcak, ben bile dayanamıyorum klima da yok. Ehwenisher dedi: Isınma hızı o kadar yüksek değil. Bu durum seni yanıltmasın. Şimdiden gönder kafan rahat etsin. Genişletmek için tıkla... Bakım yapmıyorlarmış, aradım Gaming.gen.tr'yi bakım hizmetleri yokmuş. Atamyolundayız dedi: Hocam, FurMark NVIDIA Killer. O yüzden oyunlar da o kadar fana çıkmıyordur. Genişletmek için tıkla... Oyunda kaç fana çıktığını fotoğrafını atayım şimdi size.
Atamyolundayız dedi: FurMark'da en baba kartlar bile 70 üstü görüyor. Şu anda da havalar sıcak. Oyunlar da iyiyse sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Zaten odam çok sıcak, ben bile dayanamıyorum klima da yok. Ehwenisher dedi: Isınma hızı o kadar yüksek değil. Bu durum seni yanıltmasın. Şimdiden gönder kafan rahat etsin. Genişletmek için tıkla... Bakım yapmıyorlarmış, aradım Gaming.gen.tr'yi bakım hizmetleri yokmuş. Atamyolundayız dedi: Hocam, FurMark NVIDIA Killer. O yüzden oyunlar da o kadar fana çıkmıyordur. Genişletmek için tıkla... Oyunda kaç fana çıktığını fotoğrafını atayım şimdi size.
Atamyolundayız 11 Uzman Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 292 Çözümler 1 Beğeniler 155 20 Temmuz 2026 #20 Denkc dedi: Oyunda normal sıcaklık 75 dereceyi geçmiyor hotspotta Max taş çatlasa 90 olsun. Genişletmek için tıkla... Hotspot 100 degil sorun yok devam. Denkc dedi: Zaten odam çok sıcak, ben bile dayanamıyorum klima da yok. Bakım yapmıyorlarmış, aradım Gaming.gen.tr'yi bakım hizmetleri yokmuş. Oyunda kaç fana çıktığını fotoğrafını atayım şimdi size. Genişletmek için tıkla... paylaş Denkc dedi: Oyunda normal sıcaklık 75 dereceyi geçmiyor hotspotta Max taş çatlasa 90 olsun. Genişletmek için tıkla... Hotspot 100 değil, sorun yok, devam.
Denkc dedi: Oyunda normal sıcaklık 75 dereceyi geçmiyor hotspotta Max taş çatlasa 90 olsun. Genişletmek için tıkla... Hotspot 100 degil sorun yok devam. Denkc dedi: Zaten odam çok sıcak, ben bile dayanamıyorum klima da yok. Bakım yapmıyorlarmış, aradım Gaming.gen.tr'yi bakım hizmetleri yokmuş. Oyunda kaç fana çıktığını fotoğrafını atayım şimdi size. Genişletmek için tıkla... paylaş Denkc dedi: Oyunda normal sıcaklık 75 dereceyi geçmiyor hotspotta Max taş çatlasa 90 olsun. Genişletmek için tıkla... Hotspot 100 değil, sorun yok, devam.