MasterKing25
Yetkin
Ekran kartı ile uyumlu olması açısından Lian Li Lancool 207 Beyaz bilgisayar kasasını aldım.Kasa değişiminin ekran kartına yansıması güzel sevindim hocam. Hangi kasaya geçtiniz.
Ekran kartı ile uyumlu olması açısından Lian Li Lancool 207 Beyaz bilgisayar kasasını aldım.Kasa değişiminin ekran kartına yansıması güzel sevindim hocam. Hangi kasaya geçtiniz.
Ekran kartı ile uyumlu olması açısından Lian Li lancool 207 beyaz bilgisayar kasasını aldım.
Malesef dediğim gibiymiş o konu benim ekran kartının Power limiti BIOS'tan kilitliymiş. En son çare olarak yarım İngilizce'm ile TechPowerUp'ta konu açtım öyle olduğu ortaya çıktı:Power limit sorununu çözebildin mi? Kıyas olması açısından bende OCCT testi yapıyorum şu an. Yeni kasayla daha doğru bir kıyas yapmış oluruz. Yine de Arctic fanlar sağ olsun pek adil bir karşılaştırma olmayacak.
Eki Görüntüle 121213
Maalesef dediğim gibiymiş o konu benim ekran kartının Power limiti BIOS'tan kilitliymiş. En son çare olarak yarım İngilizce'm ile TechPowerUp'ta konu açtım öyle olduğu ortaya çıktı:
![]()
How can I increase Galax RTX 4070 Ti Super Power Limit to %112?
Hi everyone. I want to increase my Galax RTX 4070 Ti Super power limit to %112 but when I checked on MSI Afterburner and Xtuner power limit is limited to only %100 unlike people who have this GPU I can't increase power limit to %112 so my question is how can I increased this GPU power limit to...www.techpowerup.com
Bendeki kart bunun V2 olanı ama dediğiniz gibi sizde de AD103 var gibi görünüyor cidden anlayamadım neden benim kartta Power limit artışı yapılamıyor MSI Afterburner gibi programlarla.Senin kart bu değil miydi? Power Limit'i artırabiliyorsun. Sayfa 43'te açıklanmış.
![]()
Galax GeForce RTX 4070 Ti Super EX White Review
The Galax GeForce RTX 4070 Ti Super EX White features a distinctive white color theme, a modest factory overclock, and a triple-slot triple-fan cooler—all while maintaining the NVIDIA MSRP of $800. Additionally, it provides the biggest limit adjustment range among all the cards tested today.www.techpowerup.com
AD103 GPU olduğu için BIOS'tan limitli demiş. Benimki de aynı?
Eki Görüntüle 121219
Bendeki kart bunun V2 olanı ama dediğiniz gibi sizde de AD103 var gibi görünüyor cidden anlayamadım neden benim kartta Power limit artışı yapılamıyor MSI Afterburner gibi programlarla.acaba BIOS tuşu varda kartın üzerinde ben mi göremedim diyorum...
BIOS tuşu yok. V2 olanda güç limitini kaldırmışlardır belki. Mesela Gigabyte V2 ekran kartlarında soğutma kalitesini düşürebiliyor. ASUS faz sayısını düşürebiliyor. Galax'ta böyle bir yola gitmiş olabilir.
Gaming gen Galax'ın distribütörü onları arayıp sorabilirsin. Veya dediğim gibi Galax'a mail atarsan niye böyle olduğunu söylerler. Geri dönüş yaparlar mı bilmiyorum. Direkt marka/distribütör ile iletişime geçmek en mantıklı çözüm. Kartın garantisi devam ediyorken arayıp sormaktan zarar gelmez. Yine de çok mühim bir özellik değil. Performansı biraz artırıyor ama güç tüketimi yüzünden kart daha fazla ısınıyor. O yüzden ben güç limitini kapalı kullanıyorum. Kısaca dert etme derim.