Güç olarak 4070Ti Super daha önde, mfg falan kullanmayacağım zaten. Almışken uzun süre götürecek bir kart olsun istiyorum. Testlerde de bir sıkıntısı yok gibi kartın.
RX 9070 XT- RTX 5070 gibi seçenekler varken 4070 Ti S alınabilir bir kart değil, fiyatı fahiş, güvenlik etiketi yok. Garantisi muhtemelen bitik. Almamak için tonla sebep var. Saymaya gerek bile görmedim ama gerekliymiş.
RX 9070 XT- RTX 5070 gibi seçenekler varken 4070 Ti S alınabilir bir kart değil, fiyatı fahiş, güvenlik etiketi yok. Garantisi muhtemelen bitik. Almamak için tonla sebep var. Saymaya gerek bile görmedim ama gerekliymiş.
9070 XT'nin kutusu yok, garantisi olsa da bir manası yok. Zaten bu kartta garanti gibi bir beklentim yok. Ayrıca neden 4070 Ti Super alınabilir bir kart değil, bunu öğrenmeye çalışıyorum. O kadar kötü bir kartsa 5070 alırım, ben de neden zora sürüyorsunuz ki?
O bütçede 9070 XT en mantıklısı. İlla AMD almam diyorsanız indirimle 32-33'lere düşüyor 5070. Fakat 9070 XT ile aynı performansı vermez, onun için 5070 Ti'ye bakmanız lazım. Baktığınız kart 2 senelik olmasına rağmen içini falan açmışlar, etiketleri yok. Garanti zaten yok. Yeni nesil değil, FSR-DLSS teknolojileri gelmeyecek. Hiç gerek yok.
O bütçede 9070XT en mantıklısı. İlla AMD almam diyorsanız indirimle 32 33'lere düşüyor 5070. fakat 9070XT ile aynı performansı vermez onun için 5070 Ti bakmanız lazım. Baktığınız kart 2 senelik olmasına rağmen içini falan açmışlar etiketleri yok. Garanti zaten yok. Yeni nesil değil FSR-DLSS teknolojileri gelmeyecek. Hiç gerek yok.
Şu ekran kartı bakma işi o kadar can sıkıcı ki. Hangisine bakmam lazım, şaşırdım iyice. 9070 XT ilanına yazdım bir tane. Uygun fiyata düşerse düşünebilirim. Olmazsa 4070 Ti Super'i araştıracağım. Güvenlik etiketi falan.
31 bine KFG'li kart var XFX 9070 XT. Alınır mı? Tek AMD deneyimim RX 560 Ti, o da pek güzel değildi.