Hocam siz şaka mı yapıyorsunuz? Fikrimi söylüyorum, kartı almak için zorluyorsunuz falan diyorsunuz. Doğru düzgün cevap vermiyorsunuz ki?
9070 XT-5070 gibi seçenekler varken 4070 TI S alınabilir bir kart değil, fiyatı fahiş, güvenlik etiketi yok. Garantisi muhtemelen bitik. Almamak için tonla sebep var. Saymaya gerek bile görmedim ama gerekliymiş.

9070 XT-5070 gibi seçenekler varken 4070 Ti s alınabilir bir kart değil, fiyatı fahiş, güvenlik etiketi yok. Garantisi muhtemelen bitik. Almamak için tonla sebep var. Saymaya gerek bile görmedim ama gerekliymiş.

9070XT'nin kutusu yok garantisi olsa da bir manası yok. Zaten bu kartta garanti gibi bir beklentim yok. Ayrıca neden 4070 Ti super alınabilir bir kart değil bunu öğrenmeye çalışıyorum. O kadar kötü bir kartsa 5070 alırım ben de neden zora sürüyorsunuz ki?

O bütçede 9070XT en mantıklısı. İlla AMD almam diyorsanız indirimle 32 33lere düşüyor 5070. Fakat 9070XT ile aynı performansı vermez onun için 5070Tİ bakmanız lazım. Baktığınız kart 2 senelik olmasına rağmen içini falan açmışlar etiketleri yok. Garanti zaten yok. Yeni nesil değil FSR-DLSS teknolojileri gelmeyecek. Hiç gerek yok.

O bütçede 9070XT en mantıklısı. İlla AMD almam diyorsanız indirimle 32 33'lere düşüyor 5070. fakat 9070XT ile aynı performansı vermez onun için 5070 Ti bakmanız lazım. Baktığınız kart 2 senelik olmasına rağmen içini falan açmışlar etiketleri yok. Garanti zaten yok. Yeni nesil değil FSR-DLSS teknolojileri gelmeyecek. Hiç gerek yok.

Hocam takıldığım kısım şurası, kartın üreticisinin kendi sayfasında da yok o etiketler. Olmazsa 5070 falan bakacağım zaten.

Olabilir benim de kartımın üzerinde etiket var fakat techpower up ve üretici sayfasında vs. yok.

Şu ekran kartı bakma işi o kadar can sıkıcı ki. Hangisine bakmam lazım şaşırdım iyice. 9070XT ilanına yazdım bir tane. Uygun fiyata düşerse düşünebilirim. Olmazsa 4070 Ti Super'i araştıracağım. Güvenlik etiketi falan.