Detaylar
Kim cevapladı?witicieen
Yetkin
Fiyatı hakkında bir şey diyemem. En son 26-30 arasına satılıyordu diye hatırlıyorum ama emin değilim.
5080 olarak yine Galax'ın pek albenisi yok.
INNO3D 3X OC veya Palit gamingpro daha yii kartlar.
PC hocasının soğutma testlerine baktığım da ASUS'dan sonra önerilen markanın Galax ve MSI olarak belirlemişti INNO3D ve Palit çok ön yargılıyım.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Şeytan dürtüyor 5090 ASUS al diyor da ben 5080 Galax'dan ilerleyeyim.
Pek gerek yok seneye 6080 çıktımı yakın güçte ve neredeyse yarı parasına oluyor. High end almak artık mantıksız bence çünkü teknoloji çok hızlı gelişiyor.
witicieen
Yetkin
Bence sonra ki nesil beklenmeli 4070 Ti super ile 130 FPS aldığın oyundan 5080 ile 160 FPS alsan günün sonunda iyi ki yapmışım diyeceğin bir yükseltme olmaz.
FPS için değil sadece üst segmente çıkmak istediğimden aslında bana sürekli diyorlar neden DDR4 kullanıyorsun DDR5'e geçebilirsin 65 70 bin TL'ye ancak DDR4 bana halen DDR5'e göre stabil geliyor. Sistemi yükseltip ekran kartını mı yenilesem ya da.
Galax'ın eskiden fiyat avantajı vardı. O sebeple öneriliyordu.PC hocasının soğutma testlerine baktığım da ASUS'dan sonra önerilen markanın Galax ve MSI olarak belirlemişti INNO3D ve Palit çok ön yargılıyım.
PC Hocası'nın işi gücü sponsorluk sadece. Başka bir şey yaptığı yok.
İnno3d ve Palit oldukça iyi modeller.
Hui
Uzman
FPS için değil sadece üst segmente çıkmak istediğimden aslında bana sürekli diyorlar neden DDR4 kullanıyorsun DDR5'e geçebilirsin 65 70 bin TL'ye ancak DDR4 bana halen DDR5'e göre stabil geliyor. Sistemi yükseltip ekran kartını mı yenilesem ya da.
Üst segment? Bu üst segment değil kapital bir aldatı.
PNY Alabilirsiniz ben PNY 5080 kullandım aylarca çok memnundum. (Keyshot ile render alıyordum)