Kasam
Aynı değildir elbet ama aynı kasa koşullarında Galax ile Palit'i kıyaslasak 9-10 derece bile fark edeceğini düşünmüyorum. Galax'ın performansı da ortalama 65-70 derece arasında seyrederse, ki muhtemelen böyledir, bence gayet yeterli bir sıcaklık ekran kartı için. Boşuna daha fazla para vermesin konu sahibi.

Konu sahibinin kasa fanları eğer kaliteli değil ise, aradaki fiyat farkıyla kasa fanlarına yatırım yapsın ya da bence gitsin güzel bir tereyağlı iskender yesin. İskenderi beklerken önden birkaç tane fındık lahmacun söyledi mi mükemmel olur.
Kasam Vento VG4202FL soğutması yeterli içi baya serin ve geniş tek derdim sırf marka diye 3-5 Bin TL fazla ödememek.

İçimi rahatlattı baya gelen yorumlar önümüzdeki ay alacağım umarım fiyatlar da abartı bir değişim yaşanmaz.

Kasam

Kasam Vento VG4202FL soğutması yeterli içi baya serin ve geniş tek derdim sırf marka diye 3-5 Bin TL fazla ödememek.
İçimi rahatlattı baya gelen yorumlar önümüzdeki ay alacağım umarım fiyatlar da abartı bir değişim yaşanmaz.
Madem şimdi almayacaksın, önümüzdeki ay hangi marka ucuz ise onu al. Yine Galax en ucuz olur ise Galax al.