Bütçe
600

Seboş

Başarılı

Bu iki kulaklık arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Sebepleri ile yazarsanız sevinirim bir de bütçe dahilinde önerilerinize de açığım.

Havit almayın kulaklık olarak.Özellikke yazılım açısından berbat.
400-500 liralık kulakıklardan ne gibi bir yazılım bekliyorsunuz bilmiyorum ama. Havit alınabilir bana kalırsa, bu modelin durumu nasıl bilmiyorum ama H2002 serisi efsaneydi fiyatına göre, bütçe çıkarsa ona da bakılabilir.

400-500 liralık kulakıklardan ne gibi bir yazılım bekliyorsunuz bilmiyorum ama. Havit alınabilir bana kalırsa, bu modelin durumu nasıl bilmiyorum ama H2002 serisi efsaneydi fiyatına göre, bütçe çıkarsa ona da bakılabilir.

O kadar bütçem yok ne yazık ki siz olsanız bu iki seçenek arasında hagisini alirdiniz.

Hocam ikisi çok yakın modeller diyebilirim, hangisini alsanız da üzmez diye düşünüyorum. Sanırım sadece Havit'in mikrofon kalitesi biraz daha düşük, aradaki fiyat farkı da ondan.

Anladım hocam ben biraz daha araştırim.

@Jack İşte hocam rahatsız ediyorum ama siz anlıyorsunuz hangisini almalıyım.

Son düzenleme:
H2230D daha iyi, DB farkı çok yok ancak Galax biraz kulak yapınıza uygun olmayabilir gibi duruyor, GameNote daha iyi olur rahatlık açısından. Mikrofon kalitesi hakkında bilgim yok.

Ses farkı yaşamazsınız gibi ayarları yaparsanız.

@Grythor genel kulaklıkların yazılıma ihtiyacı yok, veya kendi önerdikleri yazılımlar var. Üstelik GALAX ile alakalı bilginiz yokken niye bunu bunu almayın dediniz ki? Şu özelliği kötü deyin geçin.