keireL

Yetkin
Yer
Vice City
İyi günler hocalarım. Son zamanlarda telefonum iyice saçmalamaya başladı. Artık beni sinir ediyor. Wi-Fi bağlantısı durduk yere kesiliyor. Bu durum en çok kilitli haldeyken oluyor. Telefon kenarda kilitli halde dururken elime alıyorum ve bir bakıyorum Wi-Fi bağlantısı kesilmiş. Ancak bağlantı kesildi sırada Wi-Fi açık halde kalıyor. Ayarlara girip tekrar bağlanıyorum (tekrar şifre istemiyor) ancak öyle oluyor. Bazen de kullandığım sırada anlık gidip geliyor. Ayrıca sadece evde değil, başka yerlerde de oluyor. Bu durum eskiden de vardı ancak çok nadiren yapardı bunu. Şimdi ise artık kilitlemek bile istemiyorum.

Telefonum Samsung Galaxy A32 128 GB. 5 yıldır kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bende geçici A35 kullanıyorum. Bir önce ki telefonum da S24 Ultra idi. Şimdi bu sorunu A35 modelinde de yaşıyorum ara sıra.

A serisi telefonların maalesef, anten kaliteleri pek iyi değil. Yani sadece malzeme kalitesi ile kırpılmıyor A serisi. Biraz da yaşadığın sorunun, anten kalitesi kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Çekim güçleri bile amiral gemisi modellerde çok fark ediyor Samsung markasında.

İyi günler hocalarım. Son zamanlarda telefonum iyice saçmalamaya başladı. Artık beni sinir ediyor. Wi-Fi bağlantısı durduk yere kesiliyor. Bu durum en çok kilitli haldeyken oluyor. Telefon kenarda kilitli halde dururken elime alıyorum ve bir bakıyorum Wi-Fi bağlantısı kesilmiş. Ancak bağlantı kesildi sırada Wi-Fi açık halde kalıyor. Ayarlara girip tekrar bağlanıyorum (tekrar şifre istemiyor) ancak öyle oluyor. Bazen de kullandığım sırada anlık gidip geliyor. Ayrıca sadece evde değil, başka yerlerde de oluyor. Bu durum eskiden de vardı ancak çok nadiren yapardı bunu. Şimdi ise artık kilitlemek bile istemiyorum.

Telefonum Samsung Galaxy A32 128 GB. 5 yıldır kullanıyorum.

Eğer 5 yıldır sıfırlamadıysanız telefonu bu en azından kendisini de rahatlatacaktır ve bu yazılımsal hatanın çözülmesini de sağlayabilir.
Wipe cache+factory reset yapabilirsiniz.
Nasıl yapıldığını bilmiyorsanız anlatırım sorun değil.

Kapatmayı dener misiniz? Konum özelliğini de kapatıp deneyebilirsiniz.

Deniyim hocam.

Eğer 5 yıldır sıfırlamadıysanız telefonu bu en azından kendisini de rahatlatacaktır ve bu yazılımsal hatanın çözülmesini de sağlayabilir.
Wipe cache+factory reset yapabilirsiniz.
Nasıl yapıldığını bilmiyorsanız anlatırım sorun değil.

Her yıl sıfırlarım hocam. Hatta en son 2 ay önce sıfırladım.