keireL

Yetkin
Yer
Vice City
İyi günler hocalarım. Son zamanlarda telefonum iyice saçmalamaya başladı. Artık beni sinir ediyor. Wi-Fi bağlantısı durduk yere kesiliyor. Bu durum en çok kilitli haldeyken oluyor. Telefon kenarda kilitli halde dururken elime alıyorum ve bir bakıyorum Wi-Fi bağlantısı kesilmiş. Ancak bağlantı kesildi sırada Wi-Fi açık halde kalıyor. Ayarlara girip tekrar bağlanıyorum (tekrar şifre istemiyor) ancak öyle oluyor. Bazen de kullandığım sırada anlık gidip geliyor. Ayrıca sadece evde değil, başka yerlerde de oluyor. Bu durum eskiden de vardı ancak çok nadiren yapardı bunu. Şimdi ise artık kilitlemek bile istemiyorum.

Telefonum Samsung Galaxy A32 128 GB. 5 yıldır kullanıyorum.

Son düzenleme:

Bunu da denemenizi öneririm. Önceki One UI sürümlerinin kalıntısı vs her şeyi siliyor. Telefon ayarı ise sadece uygulamaları, yaptığınız ayarları vs siliyor. Ama bunu yaparken Google hesaplardan çıkın. Yedeklemeyi nasıl yapıldığını biliyorsunuz ama PC'ye Smart Switch kurararak yedekleyebilirsiniz :)

Bunu da denemenizi öneririm. Önceki One UI sürümlerinin kalıntısı vs her şeyi siliyor. Telefon ayarı ise sadece uygulamaları, yaptığınız ayarları vs siliyor. Ama bunu yaparken Google hesaplardan çıkın. Yedeklemeyi nasıl yapıldığını biliyorsunuz ama PC'ye Smart Switch kurararak yedekleyebilirsiniz :)

Denerim hocam. Teşekkürler.

Samsung A505-F kullanıyorum. Bu bahsettiğin sorun, bende de var. Kullandığım ağdan bağımsız olarak (Hücresel ya da Wi-Fi) downstream, belirli aralıklarla bir süreliğine gidiyor. Ne yaptıysam olmadı, sorunun artık yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Custom ROM kurup bu sorunu teşhis etmek gerekir.