Detaylar
Kim cevapladı?S serisini A serisine benzetmesini geçtim bu özellikleri getiriyorsa S serisini farkı ne kaldı ki? Arkasını cam yanlarıda alüminyum yapmışlar. Premium hissiyatını amiral telefonlarda alırdık artık orta seviye telefon alanlarda ne gerek var bende premiun hissiyatı alıyorum diyecek telefonu eline aldıklarında.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Neden insanların daha uygun fiyatta daha iyi hizmet almasından rahatsız oldunuz? S serisi hâlihazırda çok daha iyi donanımı ile öne çıkıyor zaten.S serisini A serisine benzetmesini geçtim bu özellikleri getiriyorsa S serisini farkı ne kaldı ki? Arkasını cam yanlarıda alüminyum yapmışlar. Premium hissiyatını amiral telefonlarda alırdık artık orta seviye telefon alanlarda ne gerek var bende premiun hissiyatı alıyorum diyecek telefonu eline aldıklarında.
Görünüm ile eskiden rahat fark edilirken şimdi A mı S mi diye anlatıyoruz. Arkasını çevir aynı. Donanımı millet ne anlar. Ancak sorduklarında söyleyince anlıyorlar telefon anlaşılmıyor ki. Ancak Ultra modellerinde fark var kenarları yuvarlatılmış değil. Niye rahatsız oluyor dersen sen daha fazla ver ucuz alanda aynı hizmeti alsın. Otellerde aynı olsun o zaman daha uyguna aynı hizmeti alalım. Ben sadece donanıma para değil görünüme, ele alınca hissiyatı, güncelleme desteği gibi şeyler içinde fazla vermiş oluyorum. Ama uyguna alan biri donanımı harici senin telle aynı ne gerek var buda bana yetiyor ne farkı var desem diyelim donanım özelliklerinden anlamayan adama anlatsan da boş.Neden insanların daha uygun fiyatta daha iyi hizmet almasından rahatsız oldunuz? S serisi hâlihazırda çok daha iyi donanımı ile öne çıkıyor zaten.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Samsung S25 Ultra'yı da yuvarlatılmış formda piyasaya sürecek gibi duruyor. Konuya gelirsek bence AI özelliklerinin gelmesi çok iyi bir hamle. Özellikle iPhone 15'e bile AI gelmezken daha da iyi.Görünüm ile eskiden rahat fark edilirken şimdi A mı S mi diye anlatıyoruz. Arkasını çevir aynı. Donanımı millet ne anlar. Ancak sorduklarında söyleyince anlıyorlar telefon anlaşılmıyor ki. Ancak Ultra modellerinde fark var kenarları yuvarlatılmış değil. Niye rahatsız oluyor dersen sen daha fazla ver ucuz alanda aynı hizmeti alsın. Otellerde aynı olsun o zaman uyguna aynı hizmeti alalım.
Hocam zaten artık S serisi ile değil adamlar çoğu video izliyorum A serisi karşılaştırıp kötü diyorlar. Samsung ona da müsade etmeyecek gibi.Samsung S25 Ultra'yı da yuvarlatılmış formda piyasaya sürecek gibi duruyor. Konuya gelirsek bence AI özelliklerinin gelmesi çok iyi bir hamle. Özellikle iPhone 15'e bile AI gelmezken daha da iyi.
Aynen öyle hocam. Güzel anlamışsınız beni. Ha hava atmak için Apple al diyen olacak ama ben kapalı kutu sevmiyorum. Hem bu ara Samsung daha iyi işler ve yenilikler getirdiği için S serisi satın alıyorum.@337 Aynı hizmet değil ki. Siz hava atmak için bir araç olarak görüyorsanız işler değişir ama burada durum işlemci ve kamera performansına göre şekilleniyor.
@337 Küçük telefonlar daha güzel görünüyor fikrimce. O yüzden S serilerini çok seviyorum. + versiyonları da güzel ama kürek gibi telefon kullanmaktan gına geldi.
@337 Kalitenin kolay ulaşılabilir bir düzeye gelmesi beni sevindiriyor. Hava için saat tercih edebilirsiniz. Çok ve şık bir detaydır kendisi.
@337 Kalitenin kolay ulaşılabilir bir düzeye gelmesi beni sevindiriyor. Hava için saat tercih edebilirsiniz. Çok ve şık bir detaydır kendisi.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bilmiyorum hocam. Köşeli tasarım konusunda seveni çok seviyor, sevmeyeni nefret ediyor. İllaki daha çok satmak için S25U'ya özel bir iki şey eklerler ama bilemiyorum.Hocam zaten artık S serisi ile değil adamlar çoğu video izliyorum A serisi karşılaştırıp kötü diyorlar. Samsung ona da müsade etmeyecek gibi.
Doğrudur. Yaygınlaştıştıkça düşük düzeylerde normal gibi olmaya başladı. Elektrik araçlarda öyle yaygınlaştıkça ve teknoloji geliştikçe uygun fiyata benzer hizmeti almaya başlıyoruz. Saatlerde öyle. Akıllı saat ilk çıktığında dikkat çekiciydi, şimdi uygun fiyata bir sürü markanın saatleri bulunmakta. Saat kullanmasına alışık değilim. Olsa eyvallah. Bir tek görünümde bir farklar olsa rahat anlaşılması için daha iyi olurdu. Telefon ön yüzeyi boyutu anlamazsak rahat karıştırılıyor. Mesela akrabam da A serisi var bende S serisi bazen onun tel benim mi o benim teli kendinin mi karıştırabilmiştik yerini unutunca. Artık tasarımları S serisi ve A serisi ile birebir benzeri olmaya başladı. İnternet'te bunun esprisi çok yapılıyor.@SunSet Kalitenin kolay ulaşılabilir bir düzeye gelmesi beni sevindiriyor. Hava için saat tercih edebilirsiniz. Çok ve şık bir detaydır kendisi.