Nothing Phone 1 alın o zaman 14 le mis gibi kullanırsınız 🫡
Zaten LineageOS 22 var yani istediğiniz zaman Android 15'e de geçebilirsiniz.

Bu mesajımda Anker şarj aleti önermiştim mod arkadaş silmiş, bana bir geri bildirimde de bulunmadı.
Spigen vs yerine Anker'e bakın.
Anker mi yoksa Nothing in kendi 45w simi aynı fiyat ikiside fakat Nothing adaptörü Hepsiburada da ve indirim sağlanıyor.

Anker mi yoksa nothing in kendi 45W simi aynı fiyat ikisi de fakat nothing adaptörü Hepsiburada'da ve indirim sağlanıyor.

Gördüğüm kadarıyla easytekno diye bir satıcı.
Yorumu falan da yok hiç güvenilir değil.
Anker alabilirsiniz çift çıkışıyla çok daha kullanışlı.
Şarj aleti konusunda Anker en iyilerden, her cihaz için tercih edebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250427_211035_DRM Info.webp
    Screenshot_20250427_211035_DRM Info.webp
    377,4 KB · Görüntüleme: 56
Sıklıkla oyun oynamaktayım (Ağır oyunlar değil Hayday, Clans of Clash, Brawl Stars gibi) öğrenciyim biraz uzun süre kullanmayı düşünüyorum.

@mete01

Hocam belirli bütçeniz ne kadar acaba? A35 daha yeni ve daha fazla güncelleme alacak bir cihaz. Nothing Phone 1 ise daha çok görünüş ve tasarım olarak çok güzel bir cihaz.

Sıklıkla oyun oynamaktayım (Ağır oyunlar değil Hayday, Clans of Clash, Brawl Stars gibi) öğrenciyim biraz uzun süre kullanmayı düşünüyorum.

@mete01

Ama sizin için A35 daha uygun gibi duruyor. Ama belirli bir bütçe verin ki daha iyi tavsiye verebilelim. Ve ikinci el tercih eder misiniz?

Hocam belirli bütçeniz ne kadar acaba? A35 daha yeni ve daha fazla güncelleme alacak bir cihaz. Nothing Phone 1 ise daha çok görünüş ve tasarım olarak çok güzel bir cihaz.

Ama sizin için A35 daha uygun gibi duruyor. Ama belirli bir bütçe verin ki daha iyi tavsiye verebilelim. Ve ikinci el tercih eder misiniz?
2. El tercih edemem bütçem maximum 14.500TL