Detaylar
Kim cevapladı?Vira 1
Üstün
- Makaleler
- 1
Direkt bunu mu flashlayayım yoksa ekteki dosya ile -olursa- brick'i açmayı deneyeyim mi?TWRP'nin sitesindeki yanlış. Bu linkten SHRP veya TWRP'yi indirebilirsiniz. SHRP tavsiyemdir.
Şimdide Samsung ve bootloader uyarısı geliyor ve yeniden başlıyor. Sanırım çöp olduTWRP'nin sitesindeki yanlış. Bu linkten SHRP veya TWRP'yi indirebilirsiniz. SHRP tavsiyemdir.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 9
Ses kısma power 7 saniye yapın.Merhaba, TWRP indirirken download modda kaldı. Download moddan çıkamıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Pek kaynak yok.
Cihazı zorla yine de. Başlatın illa download moda girer.
Vira 1
Üstün
- Makaleler
- 1
Olmuyor hocam. burdan bakabilirsiniz.Ses kısma power 7 saniye yapın.
Cihazı zorla yine de. Başlatın illa download moda girer.
- Makaleler
- 9
Bilgisayar'a bağlayıp. Ses açma ses kısma yapın illa girer.
Vira 1
Üstün
- Makaleler
- 1
30 dakika falan deneyip sonucu yazarım.Bilgisayar'a bağlayıp. Ses açma ses kısma yapın illa girer.
hmz4hsg
Yetkin
Direkt bunu mu flashlayayım yoksa ekteki dosya ile -olursa- Brick'i açmayı deneyeyim mi?
Şimdide Samsung ve Bootloader uyarısı geliyor ve yeniden başlıyor. Sanırım çöp oldudownload moda geçemiyorum.
Siz stok ROM'u indiriyorsunuz. Stok ROM'u ZIP olarak flashlayamazsınız içindekileri çıkartıp uygun kısma flashlamanız gerek. Attığım linkteki .tar uzantılı recoveryler'den birini AP bölümüne flashlamanız lazım.
Çöp olmadı download moda girebilirsin sadece doğru kombinasyonu doğru zamanlama ile yapman gerek. Bu durumu 2 defa yaşadım ilkinde korkmuş ve zorlanmıştım.
Şimdide Samsung ve Bootloader uyarısı geliyor ve yeniden başlıyor.
Cihazda boot edecek sistem ve recovery bulamadığı içindir.
Vira 1
Üstün
- Makaleler
- 1
Şimdi denemeye başlıyorumÇöp olmadı download moda girebilirsin sadece doğru kombinasyonu doğru zamanlama ile yapman gerek. Bu durumu 2 defa yaşadım.
Hocam sizde spideros vardı onu atabilir misiniz download moda girmeye uğraşacağım.Siz stok ROM'u indiriyorsunuz. Stok ROM'u ZIP olarak flashlayamazsınız içindekileri çıkartıp uygun kısma flashlamanız gerek. Attığım linkteki .tar uzantılı recoveryler'den birini AP bölümüne flashlamanız lazım.
@hmz4hsg tekte yaptım sanırım şanslıyım. şimdi ne yapmam gerek? download modda.Bilgisayar'a bağlayıp. Ses açma ses kısma yapın illa girer.
- Makaleler
- 9
İlk önce stock ROM yükleyin. Her ihtimale karşın.