Vira 1

Üstün
Makaleler
1
Merhaba, TWRP indirirken download modda kaldı. Download moddan çıkamıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Pek kaynak yok.

TWRP'nin sitesindeki yanlış. Bu linkten SHRP veya TWRP'yi indirebilirsiniz. SHRP tavsiyemdir.
Direkt bunu mu flashlayayım yoksa ekteki dosya ile -olursa- brick'i açmayı deneyeyim mi?
1000087026.webp

TWRP'nin sitesindeki yanlış. Bu linkten SHRP veya TWRP'yi indirebilirsiniz. SHRP tavsiyemdir.
Şimdide Samsung ve bootloader uyarısı geliyor ve yeniden başlıyor. Sanırım çöp oldu :( Download moda geçemiyorum.

Son düzenleme:
Direkt bunu mu flashlayayım yoksa ekteki dosya ile -olursa- Brick'i açmayı deneyeyim mi?

Şimdide Samsung ve Bootloader uyarısı geliyor ve yeniden başlıyor. Sanırım çöp oldu :( download moda geçemiyorum.

Siz stok ROM'u indiriyorsunuz. Stok ROM'u ZIP olarak flashlayamazsınız içindekileri çıkartıp uygun kısma flashlamanız gerek. Attığım linkteki .tar uzantılı recoveryler'den birini AP bölümüne flashlamanız lazım.

Çöp olmadı download moda girebilirsin sadece doğru kombinasyonu doğru zamanlama ile yapman gerek. Bu durumu 2 defa yaşadım ilkinde korkmuş ve zorlanmıştım.

Şimdide Samsung ve Bootloader uyarısı geliyor ve yeniden başlıyor.

Cihazda boot edecek sistem ve recovery bulamadığı içindir.

Çöp olmadı download moda girebilirsin sadece doğru kombinasyonu doğru zamanlama ile yapman gerek. Bu durumu 2 defa yaşadım.
Şimdi denemeye başlıyorum
Siz stok ROM'u indiriyorsunuz. Stok ROM'u ZIP olarak flashlayamazsınız içindekileri çıkartıp uygun kısma flashlamanız gerek. Attığım linkteki .tar uzantılı recoveryler'den birini AP bölümüne flashlamanız lazım.
Hocam sizde spideros vardı onu atabilir misiniz download moda girmeye uğraşacağım.

Bilgisayar'a bağlayıp. Ses açma ses kısma yapın illa girer.
@hmz4hsg tekte yaptım sanırım şanslıyım. şimdi ne yapmam gerek? download modda.