Merhaba, arkadaşlar telefonun el feneri bazen yanıyor bazen yanmıyor. Bir ara Google Play hizmetler güncellemesinden ötürü sanıyordum ama güncelleme yokken de arada yanmamaya başladı. Ve elektrik kesintisi gibi acil durumlarda çalışmaması sinir bozucu olmaya başladı. Daha önce de Samsung telefon kullanırken benzer sorunu yaşamıştım ama cihaz eskidi diye oluyor sanıyordum. Galiba kronik bir sorun ya da bana denk geliyor. Yaşayan yahut çözümü bilen var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?A54 5G kullanıyorum ve hiç kimseden kronik el feneri sorunu duymadım açıkcası.
Acaba sizin telefonda fiziksel bir sorun falan mı var? Bazen yanıyor, bazen yanmıyorsa tek açıklaması budur. Telefoncuya götürün derim.
Serkan1562
Uzman
Bende de a54 var tüm güncellemeleri yaparım hiç karşılaşmadım boyle bir seyle
Ben hiç yaşamadım.(s21fe) Güncel olduğundan emin olun, yazılımsal sorun büyük ihtimal.
Yazılımsal olduğundan eminim çünkü yeniden başlatınca sorun çıkarmıyor. Telefon darbe de hiç almadı. Benim aklıma "acaba arka planda kamera kullanılan bir uygulama mı engel oluyor?" Sorusu geldi ama ondan da emin olamadım. Kronik derken de A54 minimalinde değil de Samsung minimalinde dedim, önceki cihazda da olmuştu çünkü.A54 5G kullanıyorum ve hiç kimseden kronik el feneri sorunu duymadım açıkcası.Acaba sizin telefonda fiziksel bir sorun falan mı var? Bazen yanıyor, bazen yanmıyorsa tek açıklaması budur. Telefoncuya götürün derim.
d.24
Uzman
Telefonu sıfırlayabilirseniz sıfırlayın.Yazılımsal olduğundan eminim çünkü yeniden başlatınca sorun çıkarmıyor. Telefon darbe de hiç almadı. Benim aklıma "acaba arka planda kamera kullanılan bir uygulama mı engel oluyor?" Sorusu geldi ama ondan da emin olamadım. Kronik derken de A54 minimalinde değil de Samsung minimalinde dedim, önceki cihazda da olmuştu çünkü.
Yoğunluktan mümkün olmadı, yedeklemesi sorun ama en son onu yapacağım galiba. Yeniden başlatınca çalışıyor ama bir süre sonra ara ara çalışmıyor anlamadım.
duranforreal
Üstün
Eğer önemli bir bilginiz vs. varsa yedekleyip Wipe Data yapın.Merhaba, arkadaşlar telefonun el feneri bazen yanıyor bazen yanmıyor. Bir ara Google Play hizmetler güncellemesinden ötürü sanıyordum ama güncelleme yokken de arada yanmamaya başladı. Ve elektrik kesintisi gibi acil durumlarda çalışmaması sinir bozucu olmaya başladı. Daha önce de Samsung telefon kullanırken benzer sorunu yaşamıştım ama cihaz eskidi diye oluyor sanıyordum. Galiba kronik bir sorun ya da bana denk geliyor. Yaşayan yahut çözümü bilen var mı?