Kunget

Başarılı
Arkadaşlar selam, yaklaşık 4 yıldır Galaxy A32 kullanıyorum genel olarak işimi görsede biraz hantallaşmaya başladı.
Galaxy A36 ile Galaxy A56 arasında kalmış gibiyim, aralarında temel fark çerçeve (metal/plastik), geniş açı kamera MP (8/5) ve işlemci (Exynos/Snapdragon) olarak görülüyor. Çerçeve ve kamerayı çok önemsemiyorum ama işlemci tarafını bilemedim özellikle üreticilerde farklı olunca.
Bu konu hakkında sizlerin de fikrini almak isterim Galaxy A32 kullanıcısı olarak maksimum 23-24 bin TL bandına çıkabileceğimi düşünürsek Galaxy A56 almak uygun olur mu? Sizin görüşünüz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, yaklaşık 4 yıldır Galaxy A32 kullanıyorum genel olarak işimi görsede biraz hantallaşmaya başladı.
Galaxy A36 ile Galaxy A56 arasında kalmış gibiyim, aralarında temel fark çerçeve (metal/plastik), geniş açı kamera MP (8/5) ve işlemci (Exynos/Snapdragon) olarak görülüyor. Çerçeve ve kamerayı çok önemsemiyorum ama işlemci tarafını bilemedim özellikle üreticilerde farklı olunca.
Bu konu hakkında sizlerin de fikrini almak isterim Galaxy A32 kullanıcısı olarak maksimum 23-24 bin TL bandına çıkabileceğimi düşünürsek Galaxy A56 almak uygun olur mu? Sizin görüşünüz nedir?
Yapay zeka destekli fotoğraf düzeltme de var. 1580 de var. İyi yani. A56 alın.

Arka kamera paketleri farkli. A56'nin ana kamera sensoru de genis acisi da hissedilir sekilde daha buyuk A36'dan.

Islemci tarafini soyle aciklayayim: A56'nin CPU'su da GPU'su da asagi yukari %30-35 daha guclu. Bu da bir nesillik fark ediyor bu arada, A37 ile yakalar yani muhtemelen.

S24 FE bulmaya çalışın hıcam. A56’dan kat kat daha iyi.

Böyle bir hataya düşmeyin. Genel olarak S serisi hep A serisinden 1 adım önde oluyor

S24 FE bulmaya çalışın hıcam. A56’dan kat kat daha iyi.

Böyle bir hataya düşmeyin. Genel olarak S serisi hep A serisinden 1 adım önde oluyor
Bütçe yeterse kamera tarafı vs baya iyi s serisinin. Ama o ultrasonic sensör yok. Yani A serisi sensör kullanılmış FE versiyonda.

İkisi arasından ben A56'yı alırdım. O da sadece yapay zekâ için, onun yerine güçlü bir alternatif Poco X7 Pro alırdım ben olsam, ki yakında alacak gibiyim.

Dimensity 8400 gibi amiral gemisi telefonlarda kullanılacak işlemci 25 bin liralık telefonda kullanılmış.

Bana göre şu an alacağınız A55 A56 tarzı telefonlar 2-3 yıla şimdinin A04'ü performansını verir. Asla uzun süreli olmaz.