A04'ü performansını verir. Asla uzun süreli olmaz.
Nereden vardınız bu kuruntuya?
A04'ü performansını verir. Asla uzun süreli olmaz.
A56 açıkcası alınmaz. A serisi önerilmez. Bir kere Mediatek 8400 Exynos 2400e’den iyi değil. Yani S24FE daha güçlü. Poco sadece oyun için tasarlanmış. Tek fark bu onun dışında A56’dan iyi olabilir ama S24FE’den değil. İşlemci konusunda S24FE daha iyi. Belki çerçeve ve ekran olarak X7 Pro tercih edilebilir.İkisi arasından ben A56'yı alırdım. O da sadece yapay zekâ için, onun yerine güçlü bir alternatif Poco X7 Pro alırdım ben olsam, ki yakında alacak gibiyim.
Dimensity 8400 gibi amiral gemisi telefonlarda kullanılacak işlemci 25 bin liralık telefonda kullanılmış.
Bana göre şu an alacağınız A55 A56 tarzı telefonlar 2-3 yıla şimdinin A04'ü performansını verir. Asla uzun süreli olmaz.
Hayır, çünkü bütçe var ise iyisini ve yeni model almak yerine düşük model alınırsa saçma olur. Bütçeye uyan ve daha iyi olan S24FE tercih edilmesi daha mantıklı.
Hayır, çünkü bütçe var ise iyisini ve yeni model almak yerine düşük model alınırsa saçma olur. Bütçeye uyan ve daha iyi olan S24 FE tercih edilmesi daha mantıklı.
Sırf Exynos diye önermiyorsanız bence telefon önerilerinde bulunmamalısınız.
Hocam yanlış anladınız eğer exynos’sa anlamı katmışım ben orada.Mesajımda Exynos falan diye bir yazı görmeden bu şekilde ithamda bulunmamanı tavsiye ederim.
A56 ile S21 FE arasında fiyat farkı biraz fazla, S21 FE ile A56 arasında kamera ve işlemci hemen hemen aynı güçtedir ama fiyat devreye girdiği zaman tavsiye sebebim ortaya çıkıyor. İlla gidip s24 fe önermek istemedim çünkü daha ucuza seçtiği telefonun muadili olması çok iyi bir seçenek. (Zaten daha ucuz bir seçenek diye belirtmiştim, umarım orayı anlayarak okumuşsundur)
Demek istediğim, mesajları anlayarak okuman forum için daha iyi olur
Eki Görüntüle 144124
Hocam yanlış anladınız eğer Exynos'sa anlamı katmışım ben orada.
Önermiyorsanız demişim hocam fark ettiyseniz. Bazıları varda hocam böyle. Yanlış anladıysanız özür dilerim.
Donanım Haber forumundan POCO X7 Pro konusuna bak.İkisi arasından ben A56'yı alırdım. O da sadece yapay zekâ için, onun yerine güçlü bir alternatif Poco X7 Pro alırdım ben olsam, ki yakında alacak gibiyim.
S serisi zaten her türlü iyi yani. Hep öyle.Mesajımda Exynos falan diye bir yazı görmeden bu şekilde ithamda bulunmamanı tavsiye ederim.
A56 ile S21 FE arasında fiyat farkı biraz fazla, S21 FE ile A56 arasında kamera ve işlemci hemen hemen aynı güçtedir ama fiyat devreye girdiği zaman tavsiye sebebim ortaya çıkıyor. İlla gidip s24 fe önermek istemedim çünkü daha ucuza seçtiği telefonun muadili olması çok iyi bir seçenek. (Zaten daha ucuz bir seçenek diye belirtmiştim, umarım orayı anlayarak okumuşsundur)
Demek istediğim, mesajları anlayarak okuman forum için daha iyi olur
Eki Görüntüle 144124
Yani genel olarak böyle yapanlar vardı hocam. Artık o kadar çok çıktı ki karşıma bende artık mesela S24FE mi S21FE mi gibi konularda S21FE sırf snapdragon diye önerenler oluyordu. Kusura bakmayın hocam yeni katılmışsınız zaten foruma sizinle böyle karşılaşmak istemezdim.Mesajın sonu biraz sert olmuştu bende sert yaptım, olur böyle şeyler.
Saygı ve sevgilerimle.
Hocam şimdilik karar nedir? Dönüş sağlamadınız da.Teşekkür ederim, ne yazık ki öğrenciliği bitireli birkaç yıl oluyor.
Selamlar, açıkçası karşılaştırmam A36 ve A56 arasında idi ve genel olarak yorumlar A56 olduğu için bu yönde ilerledim bende.Hocam şimdilik karar nedir? Dönüş sağlamadınız da.