Detaylar
Kim cevapladı?White Dragon 54
Uzman
Ekran parlaklığını artır, onun yerine ekstra karartma moduna aç; göz rahatlığı kalkanını aç.
Paneldeki kaleme basıp kontrol ekle deyip oradan en aşağıda erişilebilirlik var, oradan ekleyebilirsiniz ekstra karartmayı.
Paneldeki kaleme basıp kontrol ekle deyip oradan en aşağıda erişilebilirlik var, oradan ekleyebilirsiniz ekstra karartmayı.
Hocam az önce ayarları canlı veya doğal yaptığınız yerde hareket akıcılığı sekmesi var mı?
KayseriL3e 96
Bilgin
Video Parlaklığı diye bir ayar var Parlaktaysa normale alın. (Gelişmiş özelliklerde oluyor) Super HDR varsa onu da kapatın.
Bu ayar Tiktok YT ve Instagram gibi Video oynatıcı gibi uygulamalarda ekran parlaklığını aç kapaya sebebiyet veriyor. (Galaxy S10'dan kalma hatırladığım kadarıyla)
Bu ayar Tiktok YT ve Instagram gibi Video oynatıcı gibi uygulamalarda ekran parlaklığını aç kapaya sebebiyet veriyor. (Galaxy S10'dan kalma hatırladığım kadarıyla)
Shock Blast 48
Başarılı
A57'de ilginç bir soruna denk geldim video, fotoğraf ve oyunlarda ışık sürekli azalıp artıyor ama video fotoğraf veya oyunda hemen panele gittiğimde olmuyor ya da ekran kaydına aldığımda olmuyor.
Videoyu atıyorum ekrandaki ışık değişimi fark ediliyordur umarım.
Anlatamayacağım türden bir sorun. Hayatımda ilk defa başıma geldi.
Bendede var aynı sorun.
Ekran modunu değiştirdiniz mi?
Shock Blast 48
Başarılı
Canlıda suan bende A57 kullanıyorum bu arada.
Doğala alın tekrar.
Shock Blast 48
Başarılı
Çok nadir oluyor fakat alırım teşekkürler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçede 2K 27 inç monitör tavsiyesi
- Routinues
-
-
-
-