QCY yazılımsal olarak beni memnun etmemişti. Eğer telefonu Samsung ise kesinlikle öneririm. Teknoloji şans işidir. Bende 2 yıldır bir tane bile sorunu çıkmadı.

Ona yapacak bir şey yok. Nothing QCY Anker vs o modeller daha geniş kitleyi hitap ediyor. Samsung Buds'lar en sağlıklı Samsung telefonda çalışıyor.
Şansa inanmiyorum. Ariza varsa hakkini ararsin bu durumda şansli mi olmus olursun? Şans dedigin bu diyari terk edeli cok oldu. xD

Eki Görüntüle 175595

Bu fiyat şaka olmalı :D Buds FE gerçekten iyi ve orijinal Buds 2'den daha iyi bass veriyor. Sadece ANC tasarım ve bass dışı seslerde Buds 2'den biraz daha kötü. Ben şu an Buds 3 FE bekliyorum 2 sene sonunda emekli edeceğim. Sizde Buds FE alacaksanız çok beklemeyin derim.

Ocak ayına kadar Buds 3 FE çıkarsa Buds 3 FE alacağım. Çıkmazsa Buds 3.

QCY yazılımsal olarak beni memnun etmemişti. Eğer telefonu Samsung ise kesinlikle öneririm. Teknoloji şans işidir. Bende 2 yıldır bir tane bile sorunu çıkmadı.

Ona yapacak bir şey yok. Nothing QCY Anker vs o modeller daha geniş kitleyi hitap ediyor. Samsung Buds'lar en sağlıklı Samsung telefonda çalışıyor.
Benim samsung Fe telefonumda tutarsiz calisiyordu en basindan beri. QCY al bence yazilimi kotu vs. ama kutudan cikarir cikarmaz calisiyor.

Şansa inanmiyorum. Ariza varsa hakkini ararsin bu durumda şansli mi olmus olursun? Şans dedigin bu diyari terk edeli cok oldu. xD

Buds FE bozulduysa sizde servise vs götürseydiniz keske. Teknoloji kesinlikle şans işi. Bircok kişi Buds FE kullanıyor neden onların da bozulmadı :D

5 Eylül'de çıkacak.

Benim Samsung FE telefonumda tutarsiz calisiyordu en basindan beri. QCY al bence yazilimi kotu vs. ama kutudan cikarir cikarmaz calisiyor.

Hem Samsung hem Samsung olmayan telefonda dinledim sadece Samsung olan telefonda sesler daha iyi geliyordu ve pop up çıkıyordu.

Hocam bence Buds 3 almayın, ben kendim kullanıyorum ses kalitesi, akustiği falan güzel ama kulağınıza oturmazsa bitiyor tüm güzelliği. Alışınca inanılmaz iyi bir kulaklık, oyun oynarken Labs'ten oyun modunu açınca gecikmesi de baya düşüyor.

Hocam bence Buds 3 almayın, ben kendim kullanıyorum ses kalitesi, akustiği falan güzel ama kulağınıza oturmazsa bitiyor tüm güzelliği. Alışınca inanılmaz iyi bir kulaklık, oyun oynarken Labs'ten oyun modunu açınca gecikmesi de bayağı düşüyor.

Ben böyle kulaklıklara alışığım. Eskidende uzun bir süre Razer'in silikonsuz kulaklığını kullanmıştım.

Fiyat 2000 olur herhalde. 2500-2700 vb. olursa Buds 3 alınır.

Ben böyle kulaklıklara alışığım. Eskidende uzun bir süre Razer'in silikonsuz kulaklığını kullanmıştım.

Fiyat 2000 olur herhalde. 2500-2700 vb. olursa Buds 3 alınır.

Silikonlu olması ve iyi ANC vs olacak deniliyor. Ben silikonsuz kullanamıyorum Buds 3 almam.

Buds FE bozulduysa sizde servise vs götürseydiniz keske. Teknoloji kesinlikle şans işi. Bircok kişi Buds FE kullanıyor neden onların da bozulmadı :D

5 Eylül'de çıkacak.

Hem Samsung hem Samsung olmayan telefonda dinledim sadece Samsung olan telefonda sesler daha iyi geliyordu ve pop up çıkıyordu.
Onun sebebi telefonun ses çipinin iyi olmasi. Benim A71 telefonumun dolby atmos modu efsane muzik caliyor. FE'de de var ama 5 para etmez S21FE sadece hoparlorleri iyi onun haricinde kotu.

Onun sebebi telefonun ses çipinin iyi olmasi. Benim A71 telefonumun Dolby Atmos modu efsane muzik caliyor. FE'de de var ama 5 para etmez S21 FE sadece hoparlorleri iyi onun haricinde kotu.

S22 de dinliyorum diye mi? Ben memnun kaldım kalanı konu sahibine kalmış.

O zaman muhtemelen bende Buds 3 FE alırım. İnternetteki tasarımları çok iyiydi. Umarım öyle olur. Ocağa kadar fiyatı da düşer.

Tasarımı bu

20250806_215730.webp