Vira 1

Üstün
Makaleler
1
Merhaba, Hepsiburada'da kafamı karıştıran bir şey var. Bir satıcı aynı ürüne orijinal derken diğeri replika diyor.

1000147326.webp

Ürün bu,

1000147328.webp

Gördüğünüz gibi biri orijinal diyor biri replika :D hangisine güveneceğiz?

Merhaba, Hepsiburada'da kafamı karıştıran bir şey var. Bir satıcı aynı ürüne orijinal derken diğeri replika diyor.

Eki Görüntüle 175590

Ürün bu,

Eki Görüntüle 175591

Gördüğünüz gibi biri orijinal diyor biri replika :D hangisine güveneceğiz?

Bunlardan bir şey almayın. Hepsiye şikayet edebilirsiniz çok takarlarsa. Muhtemelen 500 TL'ye satılıyordur kimse gidip de o kulaklığı 500'e satmaz. Gidin ucuz Xiaomi kulaklık alın daha iyi.

Hepsiburada gibi yerde replika satabilinildigini bilmiyordum. Samsung ogrense yaptirimi olmaz mi?

Öğrensede uğraşırlar mı bilmem. Çünkü replika her yerde var. Onları engellemek çok zor. Birini engellese diğeri çıkar.

Bunlardan bir şey almayın. Hepsiye şikayet edebilirsiniz çok takarlarsa. Muhtemelen 500 TL'ye satılıyordur kimse gidip de o kulaklığı 500'e satmaz. Gidin ucuz Xiaomi kulaklık alın daha iyi.

Öğrensede uğraşırlar mı bilmem. Çünkü replika her yerde var. Onları engellemek çok zor. Birini engellese diğeri çıkar.
QCY cok iyi bu arada tavsiye ederim.

1500 TL, bunu alacağıma gidip Buds FE alırım :)

Cidden Buds FE iyi mi? Memnun eder mi?

Screenshot_20250820_013528_Hepsiburada.webp

Bu fiyat şaka olmalı :D Buds FE gerçekten iyi ve orijinal Buds 2 den daha iyi bass veriyor. Sadece ANC tasarım ve bass dışı seslerde Buds 2'den biraz daha kötü. Ben şu an Buds 3 FE bekliyorum 2 sene sonunda emekli edeceğim. Sizde Buds FE alacaksanız çok beklemeyin derim.

Etmez bende var. Bozuldu 6 ayda. 5 para etmez. O paraya QCY modelleri tavsiye ederim.

QCY yazılımsal olarak beni memnun etmemişti. Eğer telefonu Samsung ise kesinlikle öneririm. Teknoloji şans işidir. Bende 2 yıldır bir tane bile sorunu çıkmadı.

İyi de, bazı özellikleri keşke Samsung telefonda zorunlu tutmasalar.

Ona yapacak bir şey yok. Nothing QCY Anker vs o modeller daha geniş kitleyi hitap ediyor. Samsung Buds'lar en sağlıklı Samsung telefonda çalışıyor.