Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Hepsiburada gibi yerde replika satılabildiğini bilmiyordum. Samsung ogrense yaptirimi olmaz mi?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 6
Merhaba, Hepsiburada'da kafamı karıştıran bir şey var. Bir satıcı aynı ürüne orijinal derken diğeri replika diyor.
Eki Görüntüle 175590
Ürün bu,
Eki Görüntüle 175591
Gördüğünüz gibi biri orijinal diyor biri replikahangisine güveneceğiz?
Bunlardan bir şey almayın. Hepsiye şikayet edebilirsiniz çok takarlarsa. Muhtemelen 500 TL'ye satılıyordur kimse gidip de o kulaklığı 500'e satmaz. Gidin ucuz Xiaomi kulaklık alın daha iyi.
Hepsiburada gibi yerde replika satabilinildigini bilmiyordum. Samsung ogrense yaptirimi olmaz mi?
Öğrensede uğraşırlar mı bilmem. Çünkü replika her yerde var. Onları engellemek çok zor. Birini engellese diğeri çıkar.
QCY cok iyi bu arada tavsiye ederim.Bunlardan bir şey almayın. Hepsiye şikayet edebilirsiniz çok takarlarsa. Muhtemelen 500 TL'ye satılıyordur kimse gidip de o kulaklığı 500'e satmaz. Gidin ucuz Xiaomi kulaklık alın daha iyi.
Öğrensede uğraşırlar mı bilmem. Çünkü replika her yerde var. Onları engellemek çok zor. Birini engellese diğeri çıkar.
- Makaleler
- 6
Örnek olarak verdim. QCY'nin yazılımı iyi değildi ben kullanmıştım. Sonra Buds FE aldım neredeyse 2 yıl oldu hâla sapasağlam

Vira 1
Üstün
- Makaleler
- 1
Bunlardan bir şey almayın. Hepsiye şikayet edebilirsiniz çok takarlarsa. Muhtemelen 500 TL'ye satılıyordur kimse gidip de o kulaklığı 500'e satmaz.
1500 TL, bunu alacağıma gidip Buds FE alırım
Sonra Buds FE aldım neredeyse 2 yıl oldu hâla sapasağlam
Cidden Buds FE iyi mi? Memnun eder mi?
DogancanYr 15
Başarılı
İyi de, bazı özellikleri keşke samsung telefonda zorunlu tutmasalar.Örnek olarak verdim. QCY'nin yazılımı iyi değildi ben kullanmıştım. Sonra Buds FE aldım neredeyse 2 yıl oldu hâla sapasağlam![]()
- Makaleler
- 6
1500 TL, bunu alacağıma gidip Buds FE alırım
Bu fiyat şaka olmalı
Etmez bende var. Bozuldu 6 ayda. 5 para etmez. O paraya QCY modelleri tavsiye ederim.1500 TL, bunu alacağıma gidip Buds FE alırım
- Makaleler
- 6
Etmez bende var. Bozuldu 6 ayda. 5 para etmez. O paraya QCY modelleri tavsiye ederim.
QCY yazılımsal olarak beni memnun etmemişti. Eğer telefonu Samsung ise kesinlikle öneririm. Teknoloji şans işidir. Bende 2 yıldır bir tane bile sorunu çıkmadı.
İyi de, bazı özellikleri keşke Samsung telefonda zorunlu tutmasalar.
Ona yapacak bir şey yok. Nothing QCY Anker vs o modeller daha geniş kitleyi hitap ediyor. Samsung Buds'lar en sağlıklı Samsung telefonda çalışıyor.
Yeni konular
-
-
20.000 TL'ye kadar başlangıç seviyesi için 3D yazıcı tavsiyesi
- ahmetmelihalemdar
-
-
-
-
-
-