bymfw4

Uzman
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Merhabalar. Buds FE kullanıyordum ve bugün Buds3 Pro'ya geçtim. Ben çok fazla bass seven ve o yönde müzik dinleyen biriyim. Aşağıya bıraktığım görseldeki gibi yaptım ayarları. Basslar beni hiç tatmin etmedi, hiç bass vermiyor gibi çok tiz. Ses kalitesi ve bass yönünde ve bundan hariç nasıl ayarlar yapmam gerekiyor? Yani kulaklıktan maksimum verim almak için kulaklık ve telefon dahilinde nasıl ayarlar yapmalıyım?

1754589041738.webp

Son düzenleme:
Samsung kullanıyorsanız:
Ayarlar>Sesler ve titreşim>Ses kalitesi ve efektler>Ekolayzer yolunu takip edin. Oradan bass sesleri arttırın. Buds3 Pro için kaydoluyor, başka cihazda geçerli olmuyor o ekolayzer.

Buds FE'den de çok daha zayıf bassları, normal mi? Bass ve ses kalitesi yönünde en iyi verimi almak için nasıl ayarlar yapmalıyım?

Daha düşük bir kulaklıktan daha iyi bass verecek diye bir şey yok maalesef, yapılacak ayarları yapmışsınız zaten buna ek olarak Spotify veya Apple Music ne kullanılıyorsa oradaki EQ ayarlarından bass ağırlıklı EQ çizebilirsiniz yapamam derseniz baska kulaklık alabilirsiniz.

Samsung kullanıyorsanız:
Ayarlar>Sesler ve titreşim>Ses kalitesi ve efektler>Ekolayzer yolunu takip edin. Oradan bass sesleri arttırın. Buds3 Pro için kaydoluyor, başka cihazda geçerli olmuyor o ekolayzer.
Bas güçlendirme olarak seçili resimde görüldüğü gibi.