Glade

Üstün
Makaleler
3
Samsung GalaxyBuds3'üm var, cihazı garantiye yolladım. İki kulaklıkta değişmiş olarak gelecek, anlayacağınız sadece kutusu kullanıldı.

Ben bunu nerede satabilirim, ailem kargolamama izin vermiyor. Yani maalesef ki yüz yüze görüşerek vereceğim.

Cihazı kaç liraya satmalıyım ve nerede satmalıyım?

Telefoncular alir. 1.000 TL'den fazla vereceklerini sanmiyorum. Birinin ayagina, hele ki anadolu esnafinin ayagina gidip cihaz satilmamali. Cunku adamlar umursamiyorlar. Zaten adamlarin en cok sattigi kulaklik turu cakma AirPods'lar. Ihtiyaclari yok. Ortalama 500 - 1.000 TL'ye alirlar. Fakat Dolap'ta veya Letgo'da ilan versen 2.000 civarina satarsin.

Aynı kulaklığım var, 4. kez servisten sıfırını aldım. Rekora koşup 5'inci kez sıfırını aldıktan sonra satacağım. :LOL:

Seninki neden servise gitti?

İnternetten satarsın, telefonculara satarsın ama fiyatı öldürürler.

Aynı kulaklığım var, 4. kez servisten sıfırını aldım. Rekora koşup 5'inci kez sıfırını aldıktan sonra satacağım. :LOL:

Seninki neden servise gitti?

İnternetten satarsın, telefonculara satarsın ama fiyatı öldürürler.
Sağ kulaklığın sesi inanılmaz az geliyordu, ondan gitti. Şimdiki gönderişim de ise ikisinin de ses seviyeleri bir farklıydı.

Letgo, Sahibinden ve Gardrops uygulamasında ilana koydum. Elden teslim seçenekleri açık ama zorda kalırsam kargo seçeneğini açacak gibiyim.

Sağ kulaklığın sesi inanılmaz az geliyordu, ondan gitti. Şimdiki gönderişim de ise ikisinin de ses seviyeleri bir farklıydı.

Letgo, Sahibinden ve Gardrops uygulamasında ilana koydum. Elden teslim seçenekleri açık ama zorda kalırsam kargo seçeneğini açacak gibiyim.
Geçmiş olsun, sıfırıyla değiştirecekler hiç tamirle uğraşmıyorlar. Ben de ter ve nem sensörü hatasından 4. kez sıfırıyla değiştiler.