bymfw4
Uzman
Nasıl ayarlamalıyım?Güçlendirmeyi seçmeyin, kendiniz yapın. Öyle daha çok keyfinize göre ayarlayabilirsiniz.
Ayar kısmı bu şekilde:Bass olarak +2 verip baslayabilirsiniz. Boğuk gelirse tiz tarafını mid ile beraber arttırın.
Nasıl ayarlamalıyım?Güçlendirmeyi seçmeyin, kendiniz yapın. Öyle daha çok keyfinize göre ayarlayabilirsiniz.
Ayar kısmı bu şekilde:Bass olarak +2 verip baslayabilirsiniz. Boğuk gelirse tiz tarafını mid ile beraber arttırın.
Spotify kullanıyorum. Spotify zaten telefon ayarlarındaki ekolayzera yönlendiriyor, orada da bas güçlendirme seçili, o kısım da böyle:Bu ayarın ustune diye belirtmistim. Kullanılan muzik uygulamasında yapın.
Spotify kullanıyorum. Spotify zaten telefon ayarlarındaki ekolayzera yönlendiriyor, orada da bas güçlendirme seçili, o kısım da böyle:
Eki Görüntüle 171030
Buds FE'den daha az bass veriyorsa normal degildir bence. Bu ekolayzer ayariyla dene bir. Degismesi lazim. Ozel olarak ayarla eq'yi.Buds FE'den de çok daha zayıf bassları, normal mi? Bass ve ses kalitesi yönünde en iyi verimi almak için nasıl ayarlar yapmalıyım?