Snapdragon model numarası N910G.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Download Combination GALAXY Note 4 SM-N910G N910GDTU1AOH1 in Samfw - Samsung firmware download
GALAXY Note 4 SM-N910G N910GDTU1AOH1 FA44 3357306 samsung firmware download all model, lastest, fast update, completely free and fast speed in Samfw.com ✅
Şu an aynı bir şekilde bekliyor yeniden başlatmama rağmen ve aşırı ısınıyor.Fabrika ROM'u flashlamayı deneyin.![]()
Download Combination GALAXY Note 4 SM-N910G N910GDTU1AOH1 in Samfw - Samsung firmware download
GALAXY Note 4 SM-N910G N910GDTU1AOH1 FA44 3357306 samsung firmware download all model, lastest, fast update, completely free and fast speed in Samfw.com ✅samfw.com
- Makaleler
- 9
Şu an aynı bir şekilde bekliyor yeniden başlatmama rağmen ve aşırı ısınıyor.
Sade o ROM'u kurmayı deneyin. Başka bir şey eklemeyin.
Öyle de denedim.Sade o ROM'u kurmayı deneyin. Başka bir şey eklemeyin.
@Heribert Yavuz Hocam bunlarla beraber telefonu soğutunca romu yükledi fakat emmc testi yaptığımda bir anormallik farkettim. Ne yapmam lazım?
Son düzenleme:
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Öyle de denedim.
@Heribert Yavuz hocam bunlarla beraber telefonu soğutunca ROM'u yükledi fakat eMMC testi yaptığımda bir anormallik fark ettim. Ne yapmam lazım?
Hocam eMMC testi anormalse dikkat edin her an cihaz açılmayabilir.
Hocam eMMC sini değiştirebilir miyim yoksa anakart mı değiştirmem gerek?Hocam eMMC testi anormalse dikkat edin her an cihaz açılmayabilir.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Hocam EMMC'sini değiştirebilir miyim yoksa anakart mı değiştirmem gerek?
Hocam değiştirebilirsin ama tool ile programlama gerekli yeni eMMC.
O zaman belsa'daki emmc tamiri yapan ustaya götürüyorum o zaman.Hocam değiştirebilirsin ama tool ile programlama gerekli yeni eMMC.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
O zaman Belsa'daki eMMC tamiri yapan ustaya götürüyorum o zaman.
Götürebilirsin hocam normalde gerek yok diyeceğim ama testte anormallik var diyorsun eMMC giderse brick gibi bir şey olur mecbur kalırsın.