S24'lere geleli 2 3 gun oldu yaklasik hala S23 serisine verilmedi güncelleme. Cidden bu güncelleme işinde Samsung çok kötü, 2 sene öncenin amiral gemisi serisini nasıl bu kadar bekletebiliyorlar anlamıyorum. Tamam, orta segmenti bekletmesi anlaşılabilir ama S serisini bile sıraya koyması çok can sıktı artık özellikle Apple 5 senelik telefona anında güncelleme verirken.
Detaylar
Kim cevapladı?S24 FE cihazıma da henüz gelmedi.
- Makaleler
- 43
Her cihaza aynı anda gelmiyor, çok normal. Ancak yakın bir zamanda gelir.
- Makaleler
- 1
Türkiye'ye daha geç geliyor. Mayıs gibi gelir bence.
Her cihaza aynı anda gelmiyor, çok normal. Ancak yakın bir zamanda gelir.
Ayni anda gelmemesi normal değil bence destek verilecekse desteği devam eden tüm s serisine ayni gün getirilmeli güncelleme, a serisi için ayrı bir tarih belirlenebilir ve onlar da kendi içlerinde ayni anda almali güncellemeyi. Bu sıra muhabbeti saçmalıktan ibaret.
- Makaleler
- 5
Zamanla geliyor. Xiaomi'de bölge bölge dağıtılıyor. Zamanla her cihaza geliyor aynı telefona sahip olduğumuz arkadaşa 2 hafta geç gelmişti aynı sürüm. Sizdedeki durum da öyle bekleyin gelecektir.
- Makaleler
- 1
Samsung'un güncelleme politikasına bi el atması lazım zaten.Ayni anda gelmemesi normal değil bence destek verilecekse desteği devam eden tüm s serisine ayni gün getirilmeli güncelleme, a serisi için ayrı bir tarih belirlenebilir ve onlar da kendi içlerinde ayni anda almali güncellemeyi. Bu sıra muhabbeti saçmalıktan ibaret.
seeraddar
Yetkin
S24'lere geleli 2 3 gun oldu yaklasik hala S23 serisine verilmedi güncelleme. Cidden bu güncelleme işinde Samsung çok kötü, 2 sene öncenin amiral gemisi serisini nasıl bu kadar bekletebiliyorlar anlamıyorum. Tamam, orta segmenti bekletmesi anlaşılabilir ama s serisini bile sıraya koyması çok can sıktı artık özellikle Apple 5 senelik telefona anında güncelleme verirken.
FE olduğu için S24 FE ye de gelmedi ama sonuç olarak o da S24 ailesinden.
Güncelmiyiz sitesinden ne zaman geleceğine bakabilirsiniz.S24'lere geleli 2 3 gun oldu yaklasik hala S23 serisine verilmedi güncelleme. Cidden bu güncelleme işinde Samsung çok kötü, 2 sene öncenin amiral gemisi serisini nasıl bu kadar bekletebiliyorlar anlamıyorum. Tamam, orta segmenti bekletmesi anlaşılabilir ama S serisini bile sıraya koyması çok can sıktı artık özellikle Apple 5 senelik telefona anında güncelleme verirken.
- Makaleler
- 1
Yalnız ben daha A33'e bekliyorum. Haziranı bulur gibi