gleran

Çalışkan
S24'lere geleli 2 3 gun oldu yaklasik hala S23 serisine verilmedi güncelleme. Cidden bu güncelleme işinde Samsung çok kötü, 2 sene öncenin amiral gemisi serisini nasıl bu kadar bekletebiliyorlar anlamıyorum. Tamam, orta segmenti bekletmesi anlaşılabilir ama S serisini bile sıraya koyması çok can sıktı artık özellikle Apple 5 senelik telefona anında güncelleme verirken.

Her cihaza aynı anda gelmiyor, çok normal. Ancak yakın bir zamanda gelir.

Ayni anda gelmemesi normal değil bence destek verilecekse desteği devam eden tüm s serisine ayni gün getirilmeli güncelleme, a serisi için ayrı bir tarih belirlenebilir ve onlar da kendi içlerinde ayni anda almali güncellemeyi. Bu sıra muhabbeti saçmalıktan ibaret.

Zamanla geliyor. Xiaomi'de bölge bölge dağıtılıyor. Zamanla her cihaza geliyor aynı telefona sahip olduğumuz arkadaşa 2 hafta geç gelmişti aynı sürüm. Sizdedeki durum da öyle bekleyin gelecektir.

Ayni anda gelmemesi normal değil bence destek verilecekse desteği devam eden tüm s serisine ayni gün getirilmeli güncelleme, a serisi için ayrı bir tarih belirlenebilir ve onlar da kendi içlerinde ayni anda almali güncellemeyi. Bu sıra muhabbeti saçmalıktan ibaret.
Samsung'un güncelleme politikasına bi el atması lazım zaten.

S24'lere geleli 2 3 gun oldu yaklasik hala S23 serisine verilmedi güncelleme. Cidden bu güncelleme işinde Samsung çok kötü, 2 sene öncenin amiral gemisi serisini nasıl bu kadar bekletebiliyorlar anlamıyorum. Tamam, orta segmenti bekletmesi anlaşılabilir ama s serisini bile sıraya koyması çok can sıktı artık özellikle Apple 5 senelik telefona anında güncelleme verirken.

FE olduğu için S24 FE ye de gelmedi ama sonuç olarak o da S24 ailesinden.

S24'lere geleli 2 3 gun oldu yaklasik hala S23 serisine verilmedi güncelleme. Cidden bu güncelleme işinde Samsung çok kötü, 2 sene öncenin amiral gemisi serisini nasıl bu kadar bekletebiliyorlar anlamıyorum. Tamam, orta segmenti bekletmesi anlaşılabilir ama S serisini bile sıraya koyması çok can sıktı artık özellikle Apple 5 senelik telefona anında güncelleme verirken.
Güncelmiyiz sitesinden ne zaman geleceğine bakabilirsiniz.

Tab S9'a geldi ama S24 FE'ye gelmedi. Saçma bir güncelleme mantığı var, muhtemelen önümüzdeki günlerde gelir diye ümit ediyorum.