Bu sekilde devam edilecekse 7 sene destek de anlamsiz oluyor cünku S25 alanların 7 sene sonraki guncelleme icin aylarca beklemeleri gerekecek.
Yavaş yavaş sistemleri oturacaktır. One UI 7.0 güncellemesi Samsung'un şu zamana kadar verdiği en büyük güncellemelerden bir tanesi. Normal karşılıyorum bu gecikme durumunu.

S24'lere geleli 2 3 gun oldu yaklasik hala S23 serisine verilmedi güncelleme. Cidden bu güncelleme işinde Samsung çok kötü, 2 sene öncenin amiral gemisi serisini nasıl bu kadar bekletebiliyorlar anlamıyorum. Tamam, orta segmenti bekletmesi anlaşılabilir ama S serisini bile sıraya koyması çok can sıktı artık özellikle Apple 5 senelik telefona anında güncelleme verirken.
Zaten en sonki güncelleme takvimine göre şu an gelmeyecek 23'e. Gelecek ay gelecek. İlk defa bu kadar arka plan değişikliği içeren büyük bir güncelleme geldi, genel uyumluluktan dolayı böyle gecikmesi normal. Yazın 16 ve UI 8 ile tanıtılacak yeni telefonlar, onun bize gelişi gecikmeyecektir.

Ek olarak da Apple dediğin son 10 yıldır sadece 10 işlemci kullandı, hadi modellere farklı diyelim 30 modeli ya var ya yoktur, doğal olarak kendisine ait işletim sistemi varken de güncelleme yayınlaması daha kolay. Samsung'un son 10 yıldaki işlemci ve telefon model sayısını saymak isteyen var mı :D