@Serhat aslında Honor'a teşekkür etmeliyiz teknoloji takipçileri olarak. Neden, çünkü bize Sgs'nin palavra - satılmış boş bir kurum olduğunu gösterdi. Peki bunu neden diyorum? Çok basit... Aşağıda linkini verdiğim Honor global sitesindeki X9D modelinin tanıtım sayfasına bakın. Şaşalı şekilde cihazın sağlamlığı öne çıkarılmış, yok 2.5 metreden düşme sertifikası yok IP69k vesaire... Tabii bunları görünce cihazın sağlam olduğunu düşünüyoruz veya öyle olduğu konusunda
kandırılıyoruz.
Peki neden kandırıldığımızı söylüyorum. Aşağıdaki durability Test'e bakın ve en basit bir bükülme testinde cihazın nasıl
bir bisküvi gibi ortadan ikiye bölündüğüne şahit olun. Defalarca sağlamlığı konusunda uzak durulması gerektiğini söylediğim Vivo v serisinden bile daha kötü bir dayanıklılık örneği sergilediği için ekstra teşekkür ediyorum Sgs'ye... Daha en ufak yere düşüşte cihazın köşesinin ezilmesi gibi detaylardan bahsetmiyorum.
Honor X9D tanıtım sayfası =
https://www.honor.com/global/phones/honor-x9d/
Honor X9D durability test =
@Aakons,
@Violett,
@Simon ve
@Cyanogen kardeşlerim haksızsam lütfen söyleyin, ben haksız olduğum bir nokta göremiyorum bu konuda.