Detaylar
Kim cevapladı?Honor 500 Türkiye'ye gelmeyecek. Honor 600 beklemeniz gerekiyor ama yine Honor 500 ile aynı olmayacak, batarya daha düşük belki malzeme kalitesi daha kötü olacak.
Mesela Çinde'ki Honor 400 metal kasa ve 7000 mAh olması gerekiyor ancak TR'de 6000 mAh ve plastik. Kendim Honor 400 kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin. Yazılımı gayet iyi, seri ve akıcı. Hata yok. Ama bütçen yüksek ise Samsung al yine.
Mesela Çinde'ki Honor 400 metal kasa ve 7000 mAh olması gerekiyor ancak TR'de 6000 mAh ve plastik. Kendim Honor 400 kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin. Yazılımı gayet iyi, seri ve akıcı. Hata yok. Ama bütçen yüksek ise Samsung al yine.
@Serhat aslında Honor'a teşekkür etmeliyiz teknoloji takipçileri olarak. Neden, çünkü bize SGS'nin palavra - satılmış boş bir kurum olduğunu gösterdi. Peki bunu neden diyorum? Çok basit... Aşağıda linkini verdiğim Honor Global sitesindeki X9d modelinin tanıtım sayfasına bakın. Şaşalı şekilde cihazın sağlamlığı öne çıkarılmış, yok 2.5 metreden düşme sertifikası yok IP69K vesaire... Tabii bunları görünce cihazın sağlam olduğunu düşünüyoruz veya öyle olduğu konusunda kandırılıyoruz.
Peki neden kandırıldığımızı söylüyorum. Aşağıdaki Durability Test'e bakın ve en basit bir bükülme testinde cihazın nasıl bir bisküvi gibi ortadan ikiye bölündüğüne şahit olun. Defalarca sağlamlığı konusunda uzak durulması gerektiğini söylediğim Vivo V serisinden bile daha kötü bir dayanıklılık örneği sergilediği için ekstra teşekkür ediyorum SGS'ye... Daha en ufak yere düşüşte cihazın köşesinin ezilmesi gibi detaylardan bahsetmiyorum.
Honor X9d Tanıtım Sayfası = https://www.honor.com/global/phones/honor-x9d/
Honor X9d Durability Test =
@Aakons, @Violett, @Simon ve @Cyanogen kardeşlerim haksızsam lütfen söyleyin, ben haksız olduğum bir nokta göremiyorum bu konuda.
Peki neden kandırıldığımızı söylüyorum. Aşağıdaki Durability Test'e bakın ve en basit bir bükülme testinde cihazın nasıl bir bisküvi gibi ortadan ikiye bölündüğüne şahit olun. Defalarca sağlamlığı konusunda uzak durulması gerektiğini söylediğim Vivo V serisinden bile daha kötü bir dayanıklılık örneği sergilediği için ekstra teşekkür ediyorum SGS'ye... Daha en ufak yere düşüşte cihazın köşesinin ezilmesi gibi detaylardan bahsetmiyorum.
Honor X9d Tanıtım Sayfası = https://www.honor.com/global/phones/honor-x9d/
Honor X9d Durability Test =
@Aakons, @Violett, @Simon ve @Cyanogen kardeşlerim haksızsam lütfen söyleyin, ben haksız olduğum bir nokta göremiyorum bu konuda.
- Makaleler
- 6
Honor 500 Türkiye'ye gelmeyecek. Honor 600 beklemeniz gerekiyor ama yine Honor 500 ile aynı olmayacak, batarya daha düşük belki malzeme kalitesi daha kötü olacak.
Mesela çinde'ki Honor 400 metal kasa ve 7000 mAh olması gerekiyor ancak TR'de 6000 mAh ve plastik. Kendim Honor 400 kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin. Yazılımı gayet iyi, seri ve akıcı. Hata yok. Ama bütçen yüksek ise Samsung al yine.
Bu arada pil konusunda Avrupa ve Amerika'da daha az yasal sebeplerden dolayı.
Çinli firmalar her zaman Çin'e daha fazla önem vermiştir ki bunu Honor en açık göstererek yapanlardan biri. Globalde de plastik ve 6000/5300 mAh ile geliyor mesela.
@Serhat aslında Honor'a teşekkür etmeliyiz teknoloji takipçileri olarak. Neden, çünkü bize Sgs'nin palavra - satılmış boş bir kurum olduğunu gösterdi. Peki bunu neden diyorum? Çok basit... Aşağıda linkini verdiğim Honor global sitesindeki X9D modelinin tanıtım sayfasına bakın. Şaşalı şekilde cihazın sağlamlığı öne çıkarılmış, yok 2.5 metreden düşme sertifikası yok IP69k vesaire... Tabii bunları görünce cihazın sağlam olduğunu düşünüyoruz veya öyle olduğu konusunda kandırılıyoruz.
Peki neden kandırıldığımızı söylüyorum. Aşağıdaki durability Test'e bakın ve en basit bir bükülme testinde cihazın nasıl bir bisküvi gibi ortadan ikiye bölündüğüne şahit olun. Defalarca sağlamlığı konusunda uzak durulması gerektiğini söylediğim Vivo v serisinden bile daha kötü bir dayanıklılık örneği sergilediği için ekstra teşekkür ediyorum Sgs'ye... Daha en ufak yere düşüşte cihazın köşesinin ezilmesi gibi detaylardan bahsetmiyorum.
Honor X9D tanıtım sayfası = https://www.honor.com/global/phones/honor-x9d/
Honor X9D durability test =
Honor X9D bayağı teneke e-waste bir cihaz bana göre. Hiçbir albenisi yok ve sadece sağlamlığı iyi sanıyordum, o da kötüymüş.
Sağlamlık ve malzeme kalitesi olarak çinliler belirli segmentlere kadar çok kötü. Yeni yeni bir şeyleri değiştirmeye başladılar.
@Aakons hocam sağlam olur olmaz, orası bizi ilgilendirmez. Asıl sorun onca sağlamlık sertifikası aldığı iddia edilen cihazın sertifikasız bir cihaza kıyasla inanılmaz kolay bir şekilde kırılması...
Honor'un 90 ve 200 modelleri de kameranın altından ikiye bölünüyordu, 400'de daha bükme testi yapılmamış. Açıkçası ben 400'ün de ikiye bölüneceğini düşünüyorum. Honor'un genel olarak kasa kalitesinin kötü olduğundan emin oldum artık, muhtemelen Magic serisi bi' tık daha iyidir ama onun da fiyatı ortada...
Honor'un 90 ve 200 modelleri de kameranın altından ikiye bölünüyordu, 400'de daha bükme testi yapılmamış. Açıkçası ben 400'ün de ikiye bölüneceğini düşünüyorum. Honor'un genel olarak kasa kalitesinin kötü olduğundan emin oldum artık, muhtemelen Magic serisi bi' tık daha iyidir ama onun da fiyatı ortada...
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-