creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.202 Çözümler 2 Beğeniler 978 23 Nisan 2025 #1 Merhaba, NFC özelliğini aktifleştirdim. İş Bankası'nı seçtim, ancak kartı POS cihazına okuttuğumda işlem olmuyor. Sebebi nedir, nerede yanlış yapıyorum? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba, NFC özelliğini aktifleştirdim. İş Bankası'nı seçtim, ancak kartı POS cihazına okuttuğumda işlem olmuyor. Sebebi nedir, nerede yanlış yapıyorum? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.042 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.192 Yer Rockport City 24 Nisan 2025 #2 Kılıf varsa çıkarıp deneyin. Kameranın altına tutun kartı.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.304 Yer Japonya, Fukuoka 24 Nisan 2025 #3 Nays indirip dener misin? Başka uygulamalarda çalışıyor mu öğrenmiş oluruz.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 24 Nisan 2025 #4 Telefonu POS makinesında gezdir. Eski POS'lar algılamaya biliyor.
KS KS creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.202 Çözümler 2 Beğeniler 978 24 Nisan 2025 #5 THE KEROXEA dedi: Kılıf varsa çıkarıp deneyin. Kameranın altına tutun kartı. Genişletmek için tıkla... Kartı neden tutayım ki? Pos cihazından bahsediyorum.
THE KEROXEA dedi: Kılıf varsa çıkarıp deneyin. Kameranın altına tutun kartı. Genişletmek için tıkla... Kartı neden tutayım ki? Pos cihazından bahsediyorum.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.304 Yer Japonya, Fukuoka 24 Nisan 2025 #6 creazy dedi: Kartı neden tutayım ki? Pos cihazından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Farklı bir banka ile denediniz mi?
creazy dedi: Kartı neden tutayım ki? Pos cihazından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Farklı bir banka ile denediniz mi?
KS KS creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.202 Çözümler 2 Beğeniler 978 24 Nisan 2025 #7 Milas dedi: Farklı bir banka ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ödeme servisleri kısıtlı orada iş bankası ile word mobil gözüküyor. İşbankası kartı mı telefonun arkasına okuttuğum zaman bir ses geliyor sonra da gidiyor. Ne sesi acaba o?
Milas dedi: Farklı bir banka ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ödeme servisleri kısıtlı orada iş bankası ile word mobil gözüküyor. İşbankası kartı mı telefonun arkasına okuttuğum zaman bir ses geliyor sonra da gidiyor. Ne sesi acaba o?
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.304 Yer Japonya, Fukuoka 24 Nisan 2025 #8 creazy dedi: Ödeme servisleri kısıtlı orada İş Bankası ile Word mobil gözüküyor. İş Bankası kartı mı telefonun arkasına okuttuğum zaman bir ses geliyor sonra da gidiyor. Ne sesi acaba o? Genişletmek için tıkla... Kartını algıladığını belirtiyor. Farklı bir banka uygulaması ile pos cihazını okumayı deneyin. İş Bankası uygulamasında sorun olmuş olabilir. Nays üzerinden yapıyorum ben temassız ödemelerimi.
creazy dedi: Ödeme servisleri kısıtlı orada İş Bankası ile Word mobil gözüküyor. İş Bankası kartı mı telefonun arkasına okuttuğum zaman bir ses geliyor sonra da gidiyor. Ne sesi acaba o? Genişletmek için tıkla... Kartını algıladığını belirtiyor. Farklı bir banka uygulaması ile pos cihazını okumayı deneyin. İş Bankası uygulamasında sorun olmuş olabilir. Nays üzerinden yapıyorum ben temassız ödemelerimi.
KS KS creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.202 Çözümler 2 Beğeniler 978 24 Nisan 2025 #9 Milas dedi: Kartını algıladığını belirtiyor. Farklı bir banka uygulaması ile pos cihazını okumayı deneyin. İş Bankası uygulamasında sorun olmuş olabilir. Nays üzerinden yapıyorum ben temassız ödemelerimi. Genişletmek için tıkla... NFC kısmında 3 tane seçenek gözüküyor farklı bir banka gözükmüyor ki.
Milas dedi: Kartını algıladığını belirtiyor. Farklı bir banka uygulaması ile pos cihazını okumayı deneyin. İş Bankası uygulamasında sorun olmuş olabilir. Nays üzerinden yapıyorum ben temassız ödemelerimi. Genişletmek için tıkla... NFC kısmında 3 tane seçenek gözüküyor farklı bir banka gözükmüyor ki.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.304 Yer Japonya, Fukuoka 24 Nisan 2025 #10 creazy dedi: NFC kısmında 3 tane seçenek gözüküyor farklı bir banka gözükmüyor ki. Genişletmek için tıkla... İndirmen gerek hocam
creazy dedi: NFC kısmında 3 tane seçenek gözüküyor farklı bir banka gözükmüyor ki. Genişletmek için tıkla... İndirmen gerek hocam