Detaylar
Kim cevapladı?Mertcan39
Yetkin
Telefonu alalı 1 ay oldu, NFC özelliği bir türlü çalışmıyor. Kimliğimi doğrulamam gerekiyor parolapara sitesine fakat yapamıyorum. Tam olarak telefonun arka kısmında nereye denk getirmeliyim kimliğin çipini? Kimlik mi bozuk acaba?
2 hafta önce ben de S24 FE satın aldım kameranın alt kısmına tutunca sorunsuz okuyor.
Loniss
Uzman
Hocam ekranı üstten kaydırınca o seçenekler panosunda en sağda NFC olması lazım, NFC'yi oradan açmayı unutmayın.
Açıksa = ben de bir uygulamada yine çalışmamıştı ve bozuk mu acaba diye şüphelenirken denemek için bir bankaya üye olmayı denedim NFC ile, ve çalıştı, siz de o şekilde deneyebilirsiniz çalışıp çalışmadığına emin olmak için. Ya uygulamada hata vardır ya da NFC niz kapalıdır, S24 FE de öyle bir sorun olacağını sanmam.
Açıksa = ben de bir uygulamada yine çalışmamıştı ve bozuk mu acaba diye şüphelenirken denemek için bir bankaya üye olmayı denedim NFC ile, ve çalıştı, siz de o şekilde deneyebilirsiniz çalışıp çalışmadığına emin olmak için. Ya uygulamada hata vardır ya da NFC niz kapalıdır, S24 FE de öyle bir sorun olacağını sanmam.
KİMLİKTEKİ CHİP İ KAMERANIN ALTINA DENK GETIRECEGIM DİMİ2 hafta önce ben de S24 FE satın aldım kameranın alt kısmına tutunca sorunsuz okuyor.
Loniss
Uzman
Evet
Mertcan39
Yetkin
KİMLİKTEKİ CHİP İ KAMERANIN ALTINA DENK GETIRECEGIM DİMİ
Böyle sorunsuz okuyor ben de.