Detaylar
Kim cevapladı?Pos cihazına yaklaştırıp temassız kart gibi yapıyorum. Daha iyi oluyor.Nays ile nasıl yapıyorsunuz? Direkt telefonunuzu QR ile mi okutuyorsunuz? Yoksa telefonunuzu pos cihazına yaklaştırıp mı ödemenizi mi sağlıyorsunuz? Temassız kart gibi.
Onu ben denedim, kart olmasına rağmen uygun kart yok diyordu. Genel problem diye düşünmüştüm.İş bankası içinden aktifleştirdiniz mi? Ayrıca ödeme yapmaya çalışırken telefon kilidinizin açık olması gerekiyor.
creazy 37
Üstün
Garanti BBVA yüklü papara yüklü onlar gözükmüyor.
@sirius hocanın, dediği ayara bakar mısın?
- Makaleler
- 9
Maximum uygulaması içinden aktifleştirmekte denenebilir @creazy. Eğer kartınız Maksimum ise Maksimum uygulamasından deneyin.Onu ben denedim, kart olmasına rağmen uygun kart yok diyordu. Genel problem diye düşünmüştüm.
agrofea
Uzman
Merhaba, NFC özelliğini aktifleştirdim. İş Bankası'nı seçtim, ancak kartı POS cihazına okuttuğumda işlem olmuyor. Sebebi nedir, nerede yanlış yapıyorum? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Eki Görüntüle 143171
Eki Görüntüle 143172
Saate de kurduysan çalışmıyor tek kart tek cihaz.
Evet, Hesabın bağlı olduğu uygulamaya bakmak gerekebilir.Maximum uygulaması içinden aktifleştirmekte denenebilir @creazy. Eğer kartınız Maksimum ise Maksimum uygulamasından deneyin.
Evet. Oraya da bakmakta fayda var.
Yeni konular
-
-
-
-
The Last of Us Part II multiplayer erken erişime açıldı
- christopher moltisanti
-
-
-
-