KS KS creazy 37 Üstün Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.316 Çözümler 3 Beğeniler 1.052 24 Nisan 2025 #21 Milas dedi: Evet, Hesabın bağlı olduğu uygulamaya bakmak gerekebilir. Evet. Oraya da bakmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Evet yükledim girdim. Mobil temassız işlemler kısmı var onu mu açacağım?
Milas dedi: Evet, Hesabın bağlı olduğu uygulamaya bakmak gerekebilir. Evet. Oraya da bakmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Evet yükledim girdim. Mobil temassız işlemler kısmı var onu mu açacağım?
Milas 52 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.415 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.434 Yer Japonya, Fukuoka 24 Nisan 2025 #22 creazy dedi: Evet yükledim girdim. Mobil temassız işlemler kısmı var onu mu açacağım? Genişletmek için tıkla... Evet. Açıp deneyin. Ayarlardan değiştirmeyi unutmayın.
creazy dedi: Evet yükledim girdim. Mobil temassız işlemler kısmı var onu mu açacağım? Genişletmek için tıkla... Evet. Açıp deneyin. Ayarlardan değiştirmeyi unutmayın.