Galaxy S24 Plus'tan Honor Magic 8 Pro'ya geçilir mi?

shiedae3 110

Üstün
Amacım batarya ve dolum hızında fark yaşamak. Ayrıca her açıdan Honor daha iyi sanırım.

Sizce geçilir mi, ne düşünüyorsunuz?

Yaani, fanteziye giriyor bence biraz. Dağlar kadar fark yok, iOSa geçiş gibi bir şey de yok. Hatta ekran ve video performansı olarak daha kötü diye gördüm.

Hocam vallahi POCO'ya asla ısınamaıdm ısınamıyorum bana cok itici geliyor ürünleri.
Sadece batarya ömrü değil tasarım ve kamerayı da önemsiyorum.

Yaani, fanteziye giriyor bence biraz. Dağlar kadar fark yok, iOSa geçiş gibi bir şey de yok. Hatta ekran ve video performansı olarak daha kötü diye gördüm.

O zaman Samsung'un silicon Carbon bataryalı telefonuna kadar elde bunu tutcaz artık...

Alternatif cok. Mi 17, 17T Pro'da bakabilirsin. OnePlus 15, 15R ve Vivo X300 gibi alternatiflerin var. Tasarim olarak Mi 17 ve X300 kompakt yapida.

Alternatif cok. Mi 17, 17T Pro'da bakabilirsin. OnePlus 15, 15R ve Vivo X300 gibi alternatiflerin var. Tasarim olarak Mi 17 ve X300 kompakt yapida.
Oneplus'un servis destek süreci gelecekte meşaketli ve uğraştırıcı olur, hem marka Avrupa pazarından çekildi hem de yedek parça gerektiğinde ucube ve pahalı bir gümrük süreci var, muhtemelen karaborsa da söz konusu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…