inclr

Başarılı
Arkadaşlar merhabalar, 2 ay önce yurt dışı olarak S24 Ultra almıştım. Telefonda ara ara 2-3 saniyelik, sanki hattı çıkarmışım gibi kopmalar oluyor. Aynı şekilde X veya Instagram'da gezinirken ekranı kaydırırken takılarak kayıyor gibi takılmalar oluyor (aynı sorun S21+ cihazımda da vardı, ben işlemciden kaynaklı diye düşünüyordum). Size düşme kaynaklı olabilir mi? İlk aldıktan sonra 2-3 kere kılıfsız şekilde düşürmüştüm telefonu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı telefondan pek bir hayır beklenmez zaten hocam normaldir. IMEI atmak için adam gidip Uganda ROM'u atıyor güncelleme kaynağı bile belli değil Fake ROM'da 3. taraf güncellemesi bile olabilir belli olmaz yani, hem bir de cihazın kimliğini usülsüzce değiştiriyor tekefon haliyle düzgün çalışmıyor.

Yurt dışı telefondan pek bir hayır beklenmez zaten hocam normaldir. IMEI atmak için adam gidip Uganda ROM'u atıyor güncelleme kaynağı bile belli değil Fake ROM'da 3. taraf güncellemesi bile olabilir belli olmaz yani, hem bir de cihazın kimliğini usülsüzce değiştiriyor tekefon haliyle düzgün çalışmıyor.
Hocam ısrarla ben neden yanlış anlaşılıyorum :D telefonda herhangi bir server kaydı veya rom atılma durumu yok. Orijinal haliyle csc si yani servis yazılım sağlayıcısı birleşik Arap emirlikleri idi ki bu da normal cihaz muhtemelen oradan gelmiş orada satılıyor. Tahminimce düşme kaynaklı hat kopmaları yaşıyorum. Benim sorum csc yi ben müdahale ederek Türkiye yaptım ve ota üzerinden güncelleme yaptım. Hard resete veya Odin ile TR romu yüklemeye gerek var mı bu sadece benim sorum.

Bahsettiğim hiçbir şeyin IMEI atılması ile, güncelleme ile akalası yok, iki farklı sorum var biri yaşadığım hat durumu donanımsal mı(güncellemeden ayrı bir durum, öncesinde yani hiçbir müdahale edilmemiş halinde ki csc değiştirme haric müdahale etmedim, orijinal halinde olan bir şey) diğeri de csc değiştirip oneui 7 ota üzerinden kurulduğu için sıfırdan TR romu atmam gerekir mi bu kadar sadece bu iki soru.