Bu kulaklığı kullanıyorum gayet güzel kompakt sesi mükemmel tavsiye ederim 17 yanına bu kulaklık tertemiz. Ben beklerim Samsung S26 ultrayı dersen ben Samsung SM26 Ultra al 17 Pro Max'den güzel telefon olmuş.

@Simon bu konuda jokerimi davet ediyorum.
AirPods 4'ü ekosistem için öneririm fakat ses kalitesi olarak daha iyi seçenekler mevcut fiyat bandında.

Eğer profesyonel bir fotoğrafçı veya videograf, Apple Developer falan değil isen ve uygulama veya oyun geliştirmiyor isen iPhone 17 Pro serisine hiç gerek yok. Düz iPhone 17 alıp yanına AirPods, Apple Watch gibi şeyler alman daha mantıklı olur.
Samsung bu sene biraz yattı, çok büyük bir devrimmiş gibi tanıttıkları "gizlilik ekranı" dışında pek bir şey sunmadı, üstelik sadece S26 Ultra'da var. Ön kamera tarafında Apple hâlâ lider, çip tasarımı ve CPU tek çekirdek performansında Apple hâlâ lider, daha testler yapılmadığı için S26'nın pil performansı hakkında bir şey söyleyemem ancak Apple son birkaç nesildir Android tarafını çoktan geçti, bu nesilde de pek bir şey değişeceğini düşünmüyorum.
Kısaca, S26 yerine iPhone 17 alıp yanına ekosistemin diğer ürünlerini almak bana kalırsa çok daha mantıklı.

AirPods 4'ü ekosistem için öneririm fakat ses kalitesi olarak daha iyi seçenekler mevcut fiyat bandında.

Daha iyiler var evet ekosistem olarak güzel hey Siri komutu bazen çok işe yarıyor telefon kısmına da gelecek olursak standart bir kullanıcı isen iPhone 17 yanına Apple AirPods 4 ANC al dadına keyfine bak dostum 😎

@Simon, @berat_01, @EsatKa, hocalarım cevaplarınız için çok teşekkür ederim ancak benim tam yanıt alamadığım bir konu var. Buds 3 Pro, AirPods 4 ANC kulaklığından her türlü daha üstün diye biliyorum. Ya burayı geçtik hadi diyelim. Ben bu kulaklığı şimdi Android kullanırken kullandığım gibi güzelce kullanamam asla değil mi? Mecbur AirPods alacağım gibi. Bu kısımı geçtikten sonra batarya tarafında Max ile düz model arasında devasa fark olduğunu görünce kafam karıştı.

Bu arada adaptör meselesini unutmuşum. 40W destekli Apple adaptör yok. 35W gördüm en fazla. Onlar da kocaman duruyor. Kablo almayacağım.

@Dagster3532
Büyük ihtimalle kullanamazsınız evet. Bir de, o kocaman gibi gördüğünüz adaptör muhtemelen Mac tarzı olan adaptör, büyük değil. Hem 20W standart iPhone adaptörü, hem MacBook adaptörü olan birisi olarak ikisinin de hemen hemen aynı boyutlarda olduğunu söyleyebilirim.

@Simon, @berat_01, @EsatKa, hocalarım cevaplarınız için çok teşekkür ederim ancak benim tam yanıt alamadığım bir konu var. Buds 3 Pro, AirPods 4 ANC kulaklığından her türlü daha üstün diye biliyorum. Ya burayı geçtik hadi diyelim. Ben bu kulaklığı şimdi Android kullanırken kullandığım gibi güzelce kullanamam asla değil mi? Mecbur AirPods alacağım gibi. Bu kısımı geçtikten sonra batarya tarafında Max ile düz model arasında devasa fark olduğunu görünce kafam karıştı.

Bu arada adaptör meselesini unutmuşum. 40W destekli Apple adaptör yok. 35W gördüm en fazla. Onlar da kocaman duruyor. Kablo almayacağım.

Rica ederim. Evet. Samsung ve Apple kulakliklar genellikle kendine ait markalarda uyumlu calisiyorlar. AirPods alman mantikli olur ekosistem icin. Batarya olarak Pro Max her zaman en yuksek SoT degeri veren telefonlardan. Fakat duz 17'de gayet yeterli. S25'den mesela daha fazla ekran suresi alirsin. Adaptor konusuna hakim degilim. O yuzden yorum yapamayacagim.

Hocam bend Buds 3 vardı özelliklerini ve ses performansını kısıtlıyor bu yüzden satıp AirPods 4 ANC aldım pilede çok takılma bu tester nihayi performansı veriyor sen sürekli gün içinde açık tutmayacaksın sonuta ve şarj etmeye bir boşluk bulacaksın benim iphonun pil 3500MAH yetiyor bana şarj adaptörüde Spigen marka alırsan aynı pefonması alırsın ben kullanıyorum 20W olanı 869 bayılmay gerek yok 300e hallettim saddece kabloyu orijinal kullan yeter.