Yapılışı vermiş ancak farklı bir ROM yüklemiş. Ben sadece farklı bir ROM seçsem ve diğer her şey aynı kalsa (Odin, TWRP sürümleri dışında) telefon brick kalır mı? Kalırsa nasıl yapmam gerekiyor?
TGP kernel önermiyorum. One UI 1 ve 2.5 iyidir o telefon için. Şahsen birkaç ay önce ben de ROM attım o cihaza bir sürü. TWRP son sürüm kurmayın, stock ROM boot gidiyor niyeyse. Ben 3.2 kullanıyordum. TWRP kurduktan sonra wipe, Advanced wipe kısmından "Micro SD" ve "OTG" dışında her şeyi seçip wipelayın. Ondan sonra ROM'u kurun ve format data yapın, bazı ROM'ları kurduktan sonra format data gerekiyor.
Evet hocam telefon S7 edge. Kafa gitmiş, edge'yi unutmuşum. Şu an bulunduğum ekrandan normal hale veya twrp moduna nasıl geçebilirim? Ekrandan bir şey anlamadım ve yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum.
@HunteX, hocam öncelikle S7 Edge dosyası indirmeniz lazım TWRP sitesinden, eğer S7 dosyası indirdiyseniz kendini koruyup kabul etmemiştir. Sizin bulunduğunuz ekran orijinal recovery ekranı, TWRP yüklenmemiş yani.
@HunteX, hocam öncelikle S7 Edge dosyası indirmeniz lazım TWRP sitesinden, eğer S7 dosyası indirdiyseniz kendini koruyup kabul etmemiştir. Sizin bulunduğunuz ekran orijinal recovery ekranı, TWRP yüklenmemiş yani.
Bu arada telefon normal kullanılabilir haldeyken ses açma, home ve güç tuşuna basarak android adamın olduğu yere gelmiştim. 5,6 saniye sonra komut bulunamadı dedi. ben de ses kapama, home ve güç tuşuna basarak bu ekrana geldim.