Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
TGP kernel önermiyorum. One UI 1 ve 2.5 iyidir o telefon için. Şahsen birkaç ay önce ben de ROM attım o cihaza bir sürü. TWRP son sürüm kurmayın, stock ROM boot gidiyor niyeyse. Ben 3.2 kullanıyordum. TWRP kurduktan sonra wipe, Advanced wipe kısmından "Micro SD" ve "OTG" dışında her şeyi seçip wipelayın. Ondan sonra ROM'u kurun ve format data yapın, bazı ROM'ları kurduktan sonra format data gerekiyor.

Wipe dediğiniz yes ve 4 tane şeyi tikleyip cart curt yapmam mı? NikGApps'a gerek yok diyorsunuz yani? Peki hangi kernel işime yarar?

NikGApps sadece LineageOS gibi sistemler için, Samsung'un portlanmış ROM'larında geliyor Google programları.

Wipe dediğiniz yes ve 4 tane şeyi tikleyip cart curt yapmam mı? Nikapps'a gerek yok diyorsunuz yani? Peki hangi kernel işime yarar?
FloydQ ROM'daki kernel iyidir. FloydQ öneririm ancak batarya kolay biter. OneUI 1 öneririm, Black Diamond ROM vardı S7 için.
@Jack İşte
Hocam ben Odin ile TWRP yüklerken internal Storage'yi de seçmiştim. Şimdi Floyd'nin kurulumunda seçenek sunuyor,

Şu videodaki 8.10. saniyedekinin aynısı. Ben hangisini seçeceğim?

Yes'in altında parantez içinde ''internal storage will not be wiped'' yani internal storage wipelanmış olmayacak diyor.

Yes dedim geçtim.

Aynı videoda 10.53te ne yapmam gerekiyor? Format data için.

@Jack İşte

Wipe olanı seçtim ve oldu dedi. En son reboot dedim. Şu an açılıyor telefon.

Son düzenleme: