Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
TGP kernel önermiyorum. One UI 1 ve 2.5 iyidir o telefon için. Şahsen birkaç ay önce ben de ROM attım o cihaza bir sürü. TWRP son sürüm kurmayın, stock ROM boot gidiyor niyeyse. Ben 3.2 kullanıyordum. TWRP kurduktan sonra wipe, Advanced wipe kısmından "Micro SD" ve "OTG" dışında her şeyi seçip wipelayın. Ondan sonra ROM'u kurun ve format data yapın, bazı ROM'ları kurduktan sonra format data gerekiyor.

Wipe dediğiniz yes ve 4 tane şeyi tikleyip cart curt yapmam mı? NikGApps'a gerek yok diyorsunuz yani? Peki hangi kernel işime yarar?

NikGApps sadece LineageOS gibi sistemler için, Samsung'un portlanmış ROM'larında geliyor Google programları.

Wipe dediğiniz yes ve 4 tane şeyi tikleyip cart curt yapmam mı? Nikapps'a gerek yok diyorsunuz yani? Peki hangi kernel işime yarar?
FloydQ ROM'daki kernel iyidir. FloydQ öneririm ancak batarya kolay biter. OneUI 1 öneririm, Black Diamond ROM vardı S7 için.
Bu: GitHub - TheGalaxyProject/tgpkernel-s7-o: Custom Kernel for Samsung Galaxy S7 / S7 Edge running Samsung Firmware (Oreo 8.0) veya bunu [ROM][10.0][OneUI 2.5][G930X/G935X/N930X/N935X]FloydQ V8.0 telefonuma yüklemek istiyorum. Bu videoda:

Yapılışı vermiş ancak farklı bir ROM yüklemiş. Ben sadece farklı bir ROM seçsem ve diğer her şey aynı kalsa (Odin, TWRP sürümleri dışında) telefon brick kalır mı? Kalırsa nasıl yapmam gerekiyor?

Bence OneUI 6.1.1 veya Google'ın Android'ini kurun. @Heribert Yavuz o bir ROM ustası.

Artı -1 Eksi
İlk önce TWRP kurun cihaza.
Her şeyi wipe'layin. Sonra ROM dosyasını cihaza atın.
İnstall kısmından ROM'u seçin kurun bu kadar.
Bu Floyd ROM da yanlış hatırlamıyorsam. Kurulumunu kendin özelleştirme olayı var. Oda basit işlemdir.

Bu kernel işinize yaramaz bu.
Overlock yapamazsınız. Sadece frenkanslari yukarıda tutabilirsiniz.

İlk önce TWRP kurun cihaza.
Her şeyi wipe'layin. Sonra ROM dosyasını cihaza atın.
İnstall kısmından ROM'u seçin kurun bu kadar.
Bu Floyd ROM da yanlış hatırlamıyorsam. Kurulumunu kendin özelleştirme olayı var. Oda basit işlemdir.

Bu kernel işinize yaramaz bu.
Overlock yapamazsınız. Sadece frenkanslari yukarıda tutabilirsiniz.
Wipe dediğiniz yes ve 4 tane şeyi tikleyip cart curt yapmam mı? Nikapps'a gerek yok diyorsunuz yani? Peki hangi kernel işime yarar?

TGP kernel önermiyorum. One UI 1 ve 2.5 iyidir o telefon için. Şahsen birkaç ay önce ben de ROM attım o cihaza bir sürü. TWRP son sürüm kurmayın, stock ROM boot gidiyor niyeyse. Ben 3.2 kullanıyordum. TWRP kurduktan sonra wipe, Advanced wipe kısmından "Micro SD" ve "OTG" dışında her şeyi seçip wipelayın. Ondan sonra ROM'u kurun ve format data yapın, bazı ROM'ları kurduktan sonra format data gerekiyor.

Wipe dediğiniz yes ve 4 tane şeyi tikleyip cart curt yapmam mı? NikGApps'a gerek yok diyorsunuz yani? Peki hangi kernel işime yarar?

NikGApps sadece LineageOS gibi sistemler için, Samsung'un portlanmış ROM'larında geliyor Google programları.

FloydQ ROM'daki kernel iyidir. FloydQ öneririm ancak batarya kolay biter. OneUI 1 öneririm, Black Diamond ROM vardı S7 için.

Çözüm

Bne yine de FloydQ denemek istiyorum. XDAforums'dan indirmek için hangi linki kullanmam gerekiyor? Biraz karışıkta.

Mega NZ'den yeşil downland tuşuna bastım.

Son düzenleme:
Ben yine de FloydQ denemek istiyorum. XDAforums'dan indirmek için hangi linki kullanmam gerekiyor? Biraz karışıkta.

Bu V8 sürümü, açılmazsa alttakini deneyin. Alttaki V7 sürümü S7 Edge'de çalışıyordu, V8 çalışmıyordu.

Artı olarak V7 sürümünde bug düzeltme dosyası da var, ROM dosyasını kurduktan sonra onu kurmanız gerek. TWRP olarak 3.3 veya üstü istemişler bu arada, 3.5 deneyin bence. 3.7 bazen sorun çıkarıyor boot olmama gibi.

Nasıl indirilir kısmı var ancak direkt SD kart ve OTG dışında her şeyi wipe'layıp, ROM'u kurduktan sonra da format data yaparsanız sorun olmaz.
1729793467261.webp

Mega NZ'den yeşil downland tuşuna bastım.
Hocam o tuş ile tüm sürümleri indiriyorsunuz direkt siteye girip sol üsttekine tıkladıysanız, isterseniz sadece V7 ve hotfix veya V8 sürümü ile yanında gelen dosyaları indirin. Google Drive'da sürümlere ayırmışlar direkt.

Bu V8 sürümü, açılmazsa alttakini deneyin. Alttaki V7 sürümü S7 Edge'de çalışıyordu, V8 çalışmıyordu.

Artı olarak V7 sürümünde bug düzeltme dosyası da var, ROM dosyasını kurduktan sonra onu kurmanız gerek. TWRP olarak 3.3 veya üstü istemişler bu arada, 3.5 deneyin bence. 3.7 bazen sorun çıkarıyor boot olmama gibi.

Nasıl indirilir kısmı var ancak direkt SD kart ve OTG dışında her şeyi wipe'layıp, ROM'u kurduktan sonra da format data yaparsanız sorun olmaz.
Eki Görüntüle 93373
Bug düzeltme dosyasını nasıl kuracağım? Evet, V7'yi dosyaları sol tık ile sıkıştırılmış şekilde indiriyorum şu an.

Bug düzeltme dosyasını nasıl kuracağım? Evet, V7'yi dosyaları sol tık ile sıkıştırılmış şekilde indiriyorum şu an.
ROM dosyasını kurduktan hemen sonra aynı yerden yükleyebilirsiniz.

Bu arada hocam FloydQ bataryayı daha hızlı bitirir dedim ama sizin cihazda daha uzun bile gidebilir. S7 Edge'de az daha hızlı bitiriyor diye öyle demiştim, ancak mesela S8'de daha çok dayandırıyor orjinal ROM'la karşılaştırınca.