Batur

Başarılı
Merhaba, S7 telefonumu alalı 3 hafta oldu ve ROM kurmaya ancak bugün vakit bulabildim. İzinli olduğum için Odin üzerinden TWRP yükleyip bu işi halletmek istedim. Auto Reboot seçeneğini kapatıp yüklemeyi yaptım ancak sorun yaşıyorum.

TWRP yüklendikten sonra Download moddan Recovery menüsüne geçmeye çalıştım ama ses açma + güç tuşuna bastığımda telefon tepki vermiyor. Sadece ses kısma + güç tuşuna bastığımda cihaz yeniden başlıyor ve normal arayüze geliyor. Bu noktadan sonra ADB komutu ile Recovery moduna geçmeyi denedim fakat cihaz önce güncelleme ekranına giriyor, ardından da "Komut yok" yazısı çıkıyor. Bir süre sonra ise kendi stok recovery ekranına geçiyor.

1754403528669.webp

Görsel temsilidir görüntüsünü alamadım.
@Jack İşte

Merhaba, S7 telefonumu alalı 3 hafta oldu ve ROM kurmaya ancak bugün vakit bulabildim. İzinli olduğum için Odin üzerinden TWRP yükleyip bu işi halletmek istedim. Auto reboot seçeneğini kapatıp yüklemeyi yaptım ancak sorun yaşıyorum.

TWRP yüklendikten sonra download moddan recovery menüsüne geçmeye çalıştım ama ses açma + güç tuşuna bastığımda telefon tepki vermiyor. Sadece ses kısma + güç tuşuna bastığımda cihaz yeniden başlıyor ve normal arayüze geliyor. Bu noktadan sonra ADB komutu ile recovery moduna geçmeyi denedim fakat cihaz önce güncelleme ekranına giriyor, ardından da "komut yok" yazısı çıkıyor. Bir süre sonra ise kendi stok recovery ekranına geçiyor.

Eki Görüntüle 170333

Görsel temsilidir görüntüsünü alamadım.

Auto reboot kapali şekilde kurulum yapin.

Hocam bir dakika bekleteceğim, size tam tamına şuan kullandığım sürümleri atacağım.

Odin sürümü olarak 3.13.3 veya modlanmış 3.13.1 deneyebilir misiniz? S7/Edge için 3.13.3'ün düzgün çalışıyor olması lazım. USB hata ayıklama, OEM kilidi açma gibi ayarları açtığınızdan emin olun. Ayrıca Samsung Android USB Driver'ı da unutmayın. Bu işlemleri yaparken auto reboot seçeneğini kapatmanızı öneririm.

@Batur,

Son düzenleme:
Hocam bir dakika bekleteceğim, size tam tamına şu an kullandığım sürümleri atacağım.

Odin sürümü olarak 3.13.3 veya modlanmış 3.13.1 deneyebilir misiniz? S7/Edge için 3.13.3'ün düzgün çalışıyor olması lazım. USB hata ayıklama, OEM kilidi açma gibi ayarları açtığınızdan emin olun. Ayrıca Samsung Android USB Driver'ı da unutmayın.

@Batur,

Hocam driverlar kurulu, Odin'de sorun yaşamıyorum ancak modlu olanı deneyeceğim, OEM ve USB hata ayıklama da açık, şimdi indiriyorum 5 dakika içinde dönerim hocam, teşekkür ederim.

Hocam kullandığınız TWRP dosyası bulunuyor mu elinizde?
@Jack İşte

Olmadı hocam yine aynı hatayı verdi "no command"

@Batur, hocam Odin üzerinde gözüküyor değil mi cihaz? Ekranda "Download Mode" yazısının altında dolan bir bar var mı? Yoksa büyük ihtimal kablo sıkıntısı var.
Hocam kullandığınız TWRP dosyası bulunuyor mu elinizde?
Var ancak TWRP ile alakalı olmaması lazım. Çünkü her TWRP uygun gidiyor bu telefona.