@Batur, hocam Odin üzerinde gözüküyor değil mi cihaz? Ekranda "download mode" yazısının altında dolan bir bar var mı? Yoksa büyük ihtimal kablo sıkıntısı var.

Var ancak TWRP ile alakalı olmaması lazım. Çünkü her TWRP uygun gidiyor bu telefona.

Hocam Odin de sorun yok bar da doluyor ancak TWRP'ye girmeye çalıştığım zaman,

1754409187405.webp

Böyle bir görsel ile karşılaşıyorum sonra no command diyor.

@Jack İşte

@Heribert Yavuz

Hocalarım sorunu çözdüm ama nasıl çözdüm tam bilmiyorum, sanırım olay download moddan çıktıktan hemen sonra TWRP'ye girmeyi yine denedim ve bu sefer oldu.

@Heribert Yavuz hocam hangi Google uygulama sistemini indirmeliyim? GApps de bulunuyor mu S7 için crDroid kuracağım.

Son düzenleme:
@Batur, hocam NikGApps öneririm, stock programlarla Google programlarını değiştirebiliyor.

Hocam GApps ile yükledim bile ama aklımda bir şey var, sizce en iyi performansa sahip Custom ROM hangisi? Yakın zamanda yeni telefona geçeceğim geçmeden önce denemek istiyorum en azından pratikte öğrendim bazı şeyleri şimdi de romları deneyeceğim :D

Hocam GApps ile yükledim bile ama aklımda bir şey var, sizce en iyi performansa sahip Custom ROM hangisi? Yakın zamanda yeni telefona geçeceğim geçmeden önce denemek istiyorum en azından pratikte öğrendim bazı şeyleri şimdi de romları deneyeceğim :D

crDroid kesinlikle.

@Batur, Hocam her telefon için aynı şeyi söyleyemeyiz ancak ne performansı olduğuna göre değişir. Batarya performansı olabilir, işlemci performansı olabilir, bunu belirtmeniz gerek hocam. S7'de en iyi performans alabileceğiniz ROM AOSP tabanlı ROM'lardır. Örnek vermek gerekirse Pixel Experience Plus. S8'e kurdum ve telefon 6 saat batarya süresi vermeye başladı, ayrıca 2 saniyede açılıyordu. Ancak böyle çok hızlı ROM'larda da bluetooth sorunları oluyor genelde, o yüzden LineageOS veya CrDroid tercih etmenizi öneririm. Android sürümü olarak da 11 en iyisi bence o telefona.

Hayırlı olsun bu arada yeni ROM'unuz, umarım cihaz hızlanmıştır :)

@Batur, hocam her telefon için aynı şeyi söyleyemeyiz ancak ne performansı olduğuna göre değişir. S7'de en iyi performans alabileceğiniz ROM AOSP tabanlı ROM'lardır. Örnek vermek gerekirse PixelExperience Plus. S8'e kurdum ve telefon 6 saat batarya süresi vermeye başladı, ayrıca 2 saniyede açılıyordu. Ancak böyle çok hızlı ROM'larda da Bluetooth sorunları oluyor genelde, o yüzden LineageOS veya crDroid tercih etmenizi öneririm. Android sürümü olarak da 11 en iyisi bence o telefona.

Blackdiamond nasıl? Çok fazla XDA da yorumu var bayağı güzel gözüküyor, sizce CrDroid'den daha stabil mi?

@Jack işte.

Hocam deneyimlediğiniz en iyi AOSP hangisiydi? Siz dediğiniz an indirmeyi deneyeceğim :D

Blackdiamond nasıl? Çok fazla XDA da yorumu var bayağı güzel gözüküyor, sizce CrDroid'den daha stabil mi?
Hocam stabilite olarak güzel bir ROM, S7 Edge'i aktif olarak kullanırken memnundum ancak batarya uçup gidiyor bildiğiniz. Yanlış hatırlamıyorsam OneUI 1 idi, eğer OneUI hayranıysanız büyük debloat gerekiyor OneUI'a, bence öyle kullanılması mümkün oluyor o cihazda. Batarya önemli değil diyorsanız kesinlikle tercih edilebilir ancak ısınma sorunu olacaktır ve yine debloat gerekiyor :D

CRDroid'den daha stabil değildir bu arada, piyasadaki en stabil ROM'lar hemen hemen her cihazda LineageOS, Pixel Experience/Plus ve CRDroid oluyor.

Bu arada telefonun kamerasını kullanacaksanız size birkaç tane Pixel Camera programı atabilirim, aktif olarak kullanıyorum ve gayet güzeller.

Hocam stabilite olarak güzel bir ROM, S7 Edge'i aktif olarak kullanırken memnundum ancak batarya uçup gidiyor bildiğiniz. Yanlış hatırlamıyorsam One UI 1 idi, eğer One UI hayranıysanız büyük debloat gerekiyor One UI'a, bence öyle kullanılması mümkün oluyor o cihazda. Batarya önemli değil diyorsanız kesinlikle tercih edilebilir ancak ısınma sorunu olacaktır ve yine debloat gerekiyor :D

CrDroid'den daha stabil değildir bu arada, piyasadaki en stabil ROM'lar hemen hemen her cihazda LineageOS, pixel Experience/Plus ve crDroid oluyor.

Bu arada telefonun kamerasını kullanacaksanız size birkaç tane pixel camera programı atabilirim, aktif olarak kullanıyorum ve gayet güzeller.

Kamera kullanmıyorum da hocam sanırım Android 10 versiyonuna geçeceğim 😓 Instagram ve WhatsApp çok fazla donuyor.