Uzun süredir A9+ kullanıyorum. Genellikle dizi film izliyorum, ekranının rahatsız ettiğini hatırlamıyorum hiç veya kalitesiz gözüküyor dediğimi. Ekran konusunda kararsızsanız işinize yarar umarım.
Bende ve 2 arkadaşımda dokunmatik sorunu vardı ve tek oyunda oluyordu siz de var mı bu sorun.

Ben Tab A9+ kullandım hızlı cihaz ama iade ettim ve honor PAD X9 aldım bu da iyi hızlı baya.

Bende ve 2 arkadaşımda dokunmatik sorunu vardı ve tek oyunda oluyordu siz de var mı bu sorun.

Ben Tab A9+ kullandım hızlı cihaz ama iade ettim ve Honor pad X9 aldım bu da iyi hızlı bayağı.

Ben böyle bir sorun yaşamadım ama dediğim neredeyse bir şeyler izlemek dışı hiç kullanmadım bu yüzden olabilir.

Bende S9 FE var aşırı memnunum. Maçları ve filmleri buradan izliyorum. Pili ve ekranı çok tatmin ediyor. İPS panel değil ama 90 Hz bendeki model renkler canlı ve tok. Samsung S9 serisi tecrübem olduğundan yorumladım memnunum. Ayrıca akıcı bir tablet. Wifi kapsam alanıda hoşuma gidiyor.

Bende S9 FE var aşırı memnunum. Maçları ve filmleri buradan izliyorum. Pili ve ekranı çok tatmin ediyor. IPS panel değil ama 90 Hz bendeki model renkler canlı ve tok. Samsung S9 serisi tecrübem olduğundan yorumladım memnunum. Ayrıca akıcı bir tablet. Wi-Fi kapsam alanıda hoşuma gidiyor.

S9'dan bahsetmiyoruz hocam A9'dan bahsediyoruz.

Şu tablet indirime girerse bu daha mantıklı gözüküyor her yönden.