Faruk12

Becerikli
Nedense kısık seslerde hiç memnun kalmadım. Bas mı desem, boğuk bir ses mi desem tam tanımlayamıyorum fakat beni memnun etmeyen bir şey var hoparlörde. Teknik servise götürdüm sıkıntı yok dedi. İade işlemlerini başlatmıştım fakat bu işlemci, bu performans bu bütçedeki telefonda yok. Boyutu da büyük geldi onu da gamepad ile çözebilirsin dediler. Ses için ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar>ses>ses kalitesi ve efektler kısmında ekolayzer ayarı mevcut. Kendi isteğinize göre ayarlama yapabiliyorsunuz. Yaşınıza göre adapt sound özelliği de mevcut. Açmanızı öneririm. S10FE kullanıyorum memnunum.

WhatsApp Image 2025-11-29 at 18.23.27.webp

Son düzenleme:
Ayarlar>ses>ses kalitesi ve efektler kısmında ekolayzer ayarı mevcut. Kendi isteğinize göre ayarlama yapabiliyorsunuz. Yaşınıza göre adapt sound özelliği de mevcut. Açmanızı öneririm. S11FE kullanıyorum memnunum.

Eki Görüntüle 206394

S10 FE kullanıyorsunuz sanırım. Tableti iade etmeyi düşünüyorum. Şu an iade talebi oluşturdum kargoya vermedim. Boyut oyun için büyük geldi ve hoparlör kalitesinden memnun kalmadım. Sizce ne yapsam. İade edip telefon almayı düşündüm fakat bu bütçedeki telefonların hiçbiri oyun için ideal cihazlar değiller. Ses kalitesini de hallettik varsayarsak siz olsanız ne yapardınız?

S10 FE kullanıyorsunuz sanırım. Tableti iade etmeyi düşünüyorum. Şu an iade talebi oluşturdum kargoya vermedim. Boyut oyun için büyük geldi ve hoparlör kalitesinden memnun kalmadım. Sizce ne yapsam. İade edip telefon almayı düşündüm fakat bu bütçedeki telefonların hiçbiri oyun için ideal cihazlar değiller. Ses kalitesini de hallettik varsayarsak siz olsanız ne yapardınız?

Hoparlörden ve boyutundan memnun kalmamana üzüldüm hocam.
27k bütçeye oyun için ideal cihazlar var hocam konu açın ilgilenelim.
Genel olarak iki sorun dışında memnun musunuz?

Evet yanlış yazmışım. Benim için iyi geldi. Ayrıca dediğiniz gibi o fiyatta daha iyisi yok.

S11 FE diye bir model henüz çıkmamış, siz nereden aldınız?

Yanlış yazmışım düzelttim.

Hangi oyun hocam?

Eğer amacın genel olarak oyunsa Android el konsolu bakabilirsin. Ben ayn Odin 2 portal öneririm Snapdragon 8 gen 2 var.

Türkiye'de satılmıyor ama yurt dışından sıfır olarak getirenler var bu arkadaş gibi. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-pro-512gb-beyaz-aksessuarli-1230257216/detay

Ben olsam redmagic Astra alırdım tamamen oyun amaçlı ise. 9 inç boyutunda ve 8 Elite var.