Birkac ay önce 27k ya satılıyordu ne ara bitmiş :D
Onun dısında Xiaomi pad mini de bakabilir ama emulasyon için çok doğru tercih olmaz.

Redmagic'e arz talep düşük olduğundan stoklar eridiği zaman yenilenmiyor yoksa iyi firma telefonlarına ve tasarımlarına hastayım şahsen.

Hoparlörden ve boyutundan memnun kalmamana üzüldüm hocam.
27k bütçeye oyun için ideal cihazlar var hocam konu açın ilgilenelim.
Genel olarak iki sorun dışında memnun musunuz?

Isınma durumu çok iyi S21 FEnin serin hali, tabletin en ısınmış hali gibi. Bataryası da iyi bana yetiyor artıyor bile. Kalemi çok dayanıksız geldi ucu. Kameralarla işim yok bakmadım bile. Sesi de ayarlardan halledersem tek sıkıntı mobil oyunlarda iki elle oynarkenki zorluk. 11 inç diğer işlemler için çok iyi, emulatör kurdum gayet güzel oynattı ısınma da yapmadı. Ama Mobile Legends oynayamıyorum beni sinir ediyor. DualSense bağlayıp oynamayı deneyeceğim. O da sanki zor olur ama bilemiyorum.

Snapdragon işlemcili bir tablet de olur. Emulatörler güzel çalışıyor. PC oyunlarını oynayabiliyorsunuz.

Tab S11 emulatör konusunda gayet memnun etti beni zaten. Tek sıkıntı elle oynanan oyunlardaki boyut sıkıntısı oldu. Sesi halledersek yani.

Mobile Legends.

Isınma durumu çok iyi S21 fenin serin hali, tabletin en ısınmış hali gibi. Bataryası da iyi bana yetiyor artıyor bile. Kalemi çok dayanıksız geldi ucu. Kameralarla işim yok bakmadım bile. Sesi de ayarlardan halledersem tek sıkıntı mobil oyunlarda iki elle oynarkenki zorluk. 11 inç diğer işlemler için çok iyi, emulatör kurdum gayet güzel oynattı ısınma da yapmadı. Ama Mobile Legends oynayamıyorum beni sinir ediyor. DualSense bağlayıp oynamayı deneyeceğim. O da sanki zor olur ama bilemiyorum.

İsterseniz iade edip Xiaomi pad mini bakabilirsiniz boyuttan şikayetçiyseniz.
Ama geri kalanlarda memnun olmanıza sevindim.

İsterseniz iade edip Xiaomi pad mini bakabilirsiniz boyuttan şikayetçiyseniz.
Ama geri kalanlarda memnun olmanıza sevindim.

iPad mini baktım çok saçma geldi. Yani telefondan hallice diğer işlemler için çok yetersiz kalır. DualSense ile oynamak kolay olur mu ya çok kararsızım şu an iade edip etmemek arasında.

iPad mini baktım çok saçma geldi. Yani telefondan hallice diğer işlemler için çok yetersiz kalır. DualSense ile oynamak kolay olur mu ya çok kararsızım şu an iade edip etmemek arasında.

iPad mini değil de Xiaomi pad mini bakın hocam. İsterseniz mağazalarda varsa deneyimleyin biraz.
Yani DualSense ile oynamak kolay olur mu hiç bilmiyorum hocam.