iPad mini değil de Xiaomi pad mini bakın hocam. İsterseniz mağazalarda varsa deneyimleyin biraz.
Yani DualSense ile oynamak kolay olur mu hiç bilmiyorum hocam.

Onların da yazılımında sıkıntı var deniyor. Hiç kullanmadım ama büyük bir ön yargı içerisindeyim. Arayüzde reklam, kendiliğinden inen uygulamalar vs.

Isınma durumu çok iyi S21 fenin serin hali, tabletin en ısınmış hali gibi. Bataryası da iyi bana yetiyor artıyor bile. Kalemi çok dayanıksız geldi ucu. Kameralarla işim yok bakmadım bile. Sesi de ayarlardan halledersem tek sıkıntı mobil oyunlarda iki elle oynarkenki zorluk. 11 inç diğer işlemler için çok iyi, emulatör kurdum gayet güzel oynattı ısınma da yapmadı. Ama Mobile Legends oynayamıyorum beni sinir ediyor. DualSense bağlayıp oynamayı deneyeceğim. O da sanki zor olur ama bilemiyorum.

Tab S11 emulatör konusunda gayet memnun etti beni zaten. Tek sıkıntı elle oynanan oyunlardaki boyut sıkıntısı oldu. Sesi halledersek yani.

Mobile Legends.

Mobile Legends için en iyisi telefon olur. Gamepad ile uğraşmayın.

Onların da yazılımında sıkıntı var deniyor. Hiç kullanmadım ama büyük bir ön yargı içerisindeyim. Arayüzde reklam, kendiliğinden inen uygulamalar vs.

Xiaomi serisinde reklam vs olmuyor. Kendiliğinden inen uygulama diye bir şeyi Redmi ve POCO'da bile duymadım.
Ama sanırsam oyununuz için en iyisi telefonmuş. Eğer telefonunuz oyun için iyi değilse yardımcı oluruz.

Xiaomi serisinde reklam vs olmuyor. Kendiliğinden inen uygulama diye bir şeyi Redmi ve POCO'da bile duymadım.
Ama sanırsam oyununuz için en iyisi telefonmuş. Eğer telefonunuz oyun için iyi değilse yardımcı oluruz.

30 bin TL ile oyun için telefon konuma beklerim o zaman sizi. Teşekkürer.