Bütçem hemen hemen buna yetiyor. Sizce alınır mı? Ya da aynı fiyat bandında daha iyileri var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?kaganaltug
Yetkin
Hocam şahsen Samsung akıllı saat almayı hiç mantıklı bulmuyorum. Çok fazla artısı var ama pil ömrü leş. Kendim de Watch FE kullanıyorum, günü kurtarsa öp başına koy. Huawei saat bakmanızı öneririm.Bütçem hemen hemen buna yetiyor. Sizce alınır mı? Ya da aynı fiyat bandında daha iyileri var mı?
Watch FE zaten minik pil ömrü kısa olan bir model. Watch 7 kullanma şansım oldu, nabız sensörleri kapalıyken normal kullanımda 2 gün götürüyor, üstüne %20'lik şarj kalıyor. Ben pil sağlığına katkısı olsun diye %80-%40 arası kullanıp günlük şarj ediyordum, %40 ile bir gün geçiriliyor. Ama sağlık sensörlerini aktif edip uykunuzu ölçecekseniz daha hızlı tükenir şarjı.Hocam şahsen Samsung akıllı saat almayı hiç mantıklı bulmuyorum. Çok fazla artısı var ama pil ömrü leş. Kendim de Watch FE kullanıyorum, günü kurtarsa öp başına koy. Huawei saat bakmanızı öneririm.
Xiaomi bakması daha iyi olur bence, sonuçta Huawei, arayüzü de tasarımı da anca çalıyor geçiriyor. Watch Fit 3 özellikle çakma Apple Watch, insan iki detayını değiştirir yahu
Huawei Health zaten Mi Fitness ve Galaxy Wearable kadar optimize ve kaliteli değil. Senkronizasyonlar bazen tekliyor.
Hocam şahsen Samsung akıllı saat almayı hiç mantıklı bulmuyorum. Çok fazla artısı var ama pil ömrü leş. Kendim de Watch FE kullanıyorum, günü kurtarsa öp başına koy. Huawei saat bakmanızı öneririm.
Özellik açısından oldukça iyi, ancak bu özellikleri zaman geçtikçe kullanmayan çok kişi oluyor. Bataryası normal kullanımda 1-1.5 gün gider. Saati telefon kullanır gibi kullanmayacaksanız pek önemi yok.
Watch FE zaten minik pil ömrü kısa olan bir model. Watch 7 kullanma şansım oldu, nabız sensörleri kapalıyken normal kullanımda 2 gün götürüyor, üstüne %20'lik şarj kalıyor. Ben pil sağlığına katkısı olsun diye %80-%40 arası kullanıp günlük şarj ediyordum, %40 ile bir gün geçiriliyor. Ama sağlık sensörlerini aktif edip uykunuzu ölçecekseniz daha hızlı tükenir şarjı.
Xiaomi bakması daha iyi olur bence, sonuçta Huawei, arayüzü de tasarımı da anca çalıyor geçiriyor. Watch Fit 3 özellikle çakma Apple Watch, insan iki detayını değiştirir yahu
Huawei Health zaten Mi Fitness ve Galaxy Wearable kadar optimize ve kaliteli değil. Senkronizasyonlar bazen tekliyor.
Sanırım tek sıkıntısı bataryası ama her gün şarja takmak beni rahatsız etmez. Çin menşeli bir saat almak istemiyorum. Kişisel verilerimi ücretsiz bir şekilde Çin'e vermek yerine Kore'ye verebilirim. Xiaomi Watch 2 Pro modeli vardı seçenek olarak ama bu sebepten dolayı istemiyordum.
kaganaltug
Yetkin
Xiaomi aklıma geldi de yeni modellerine çok bakamamıştım ondan emin olamadım, Watch Fit 3'ü sadece replika duruyor diye almaktan vazgeçmiştim kesinlikle haklısınızXiaomi bakması daha iyi olur bence, sonuçta Huawei, arayüzü de tasarımı da anca çalıyor geçiriyor. Watch Fit 3 özellikle çakma Apple Watch, insan iki detayını değiştirir yahu![]()
O konuda kesinlikle haklısınız hocam, ben saate debloat yaptım da biraz öyle rahatladıWatch FE zaten minik pil ömrü kısa olan bir model. Watch 7 kullanma şansım oldu, nabız sensörleri kapalıyken normal kullanımda 2 gün götürüyor, üstüne %20'lik şarj kalıyor. Ben pil sağlığına katkısı olsun diye %80-%40 arası kullanıp günlük şarj ediyordum, %40 ile bir gün geçiriliyor. Ama sağlık sensörlerini aktif edip uykunuzu ölçecekseniz daha hızlı tükenir şarjı.
- Makaleler
- 5
Kendim Samsung saat kullanıyorum, bataryasının 1-2 gün gitmesi dışında bir sorunu yok. Her gün şarja koyarım diyorsanız Samsung tercih edebilirsiniz, üzmez, iyi saatlerdir.
@Milas, bataryası hariç gayet iyi. Fiyatı GW 8'e kıyasla çok daha makul. GW 8'e fazladan 4.000 TL vermenin kayda değer bir artısı yok.
Huawei ve Xiaomi batarya konusunda çok daha üstün, önemli değil diyorsanız Samsung'u alabilirsiniz.
Kendim de GW 5 Pro kullanıyorum. 2 yıldır batarya hariç beni üzmedi. Mesejlaşma olsun, tarayıcı olsun, her türlü işimi gördü.
GT 2 de var GW 5 Pro'ya ek, Mate 20 Lite ile kullanırken memnundum fakat Samsung ve Xiaomi telefonlara geçtiğimde tam verim alamadım, üstüne üstlük artık beni bırak diye yalvarmaya başladı.
Huawei ve Xiaomi batarya konusunda çok daha üstün, önemli değil diyorsanız Samsung'u alabilirsiniz.
Kendim de GW 5 Pro kullanıyorum. 2 yıldır batarya hariç beni üzmedi. Mesejlaşma olsun, tarayıcı olsun, her türlü işimi gördü.
GT 2 de var GW 5 Pro'ya ek, Mate 20 Lite ile kullanırken memnundum fakat Samsung ve Xiaomi telefonlara geçtiğimde tam verim alamadım, üstüne üstlük artık beni bırak diye yalvarmaya başladı.
Kesinlikle alınır. Diğer saatler yanında akılsız kalıyor.Bütçem hemen hemen buna yetiyor. Sizce alınır mı? Ya da aynı fiyat bandında daha iyileri var mı?
Huawei saatlerin ne sensörleri ne sistemleri ne de ekran panelleri iyi değil Samsung'lar kadar. Ek olarak da Watch FE reskinned Watch 4 40mm zaten, son 5 yıldaki pil ömrü en kötü modeli tüm Samsung ürün gamının. Watch 8 44mm 3 gün gidiyor, zaten AOD açtın mı Huawei Watch GT 5 de 4-5 günde bitiyor.Hocam şahsen Samsung akıllı saat almayı hiç mantıklı bulmuyorum. Çok fazla artısı var ama pil ömrü leş. Kendim de Watch FE kullanıyorum, günü kurtarsa öp başına koy. Huawei saat bakmanızı öneririm.
Bana lazım olan aslında Gemini ve galeri özelliği. Eski model almaya da gerek yok bence. Çin menşeli almak istemiyorum .@Milas, bataryası hariç gayet iyi. Fiyatı GW 8'e kıyasla çok daha makul. GW 8'e fazladan 4.000 TL vermenin kayda değer bir artısı yok.